Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес сте истински магнит за противоположния пол

Овен – Денят ще премине добре, ако можете да избегнете разногласия с други хора. Дори най-обикновени спорове могат да доведат до сериозни конфликти. Не отлагайте трудните дела за по-късно – колкото по-рано се заемате, толкова по-бързо ще се справите.

Телец – Обстоятелствата изглеждат доста противоречиви. Не е подходящо сега да търсите съвети отстрани. Вместо помощ, може да се засили объркването ви. По-добре да разчитате на ума си, в крайна сметка ще намерите правилното решение.

Близнаци – Грижете се повече за себе си и не изчерпайте силите си с прекомерна работа. За да се чувствате добре, трябва да има баланс между работата и почивката. Дори ако остане недовършено нещо, можете да го прехвърлите за друг ден. Ако са се появили търкания в интимната ви връзка, те не могат да бъдат игнорирани сега.

Рак – Не правете прибързани заключения, защото с голяма вероятност може да се окажат погрешни. Думите, изговорени в момент на гняв, могат да създадат неприятна ситуация – затова трябва да мислите, преди да говорите.

Лъв – В днешните ви планове могат да се намесят непредвидени обстоятелства, затова се препоръчва да помислите предварително за резервен вариант. Като цяло денят е противоречив, той е по-подходящ за подготовка на почвата за бъдещи успехи, но не и за активни действия.

Дева – Днес може да изпаднете във вътрешен конфликт. От една страна бихте искали да се отпуснете, но от друга – имате отговорности, които не могат да бъдат отменени. Анализирайте внимателно какво се случва около вас, но не се ангажирайте емоционално.

Везни – Венера, която сега се движи във вашия знак, ви дарява с особена привлекателност, като магнит ще привличате интереса на противоположния пол. Вашите опити да очаровате някого ще бъдат успешни.

Скорпион – Днес най-правилното нещо е не активното преследване на вашата цел, а спокойствието. Отпуснете се и оставете събитията да се случват. Може би това изглежда неприемливо за вас, но тази стратегия ще доведе до по-добри резултати. Всяко нещо с времето си.

Стрелец – Може да промените плановете си. Не вземайте важни решения сега. Изчакайте още няколко дена, за да се изяснят и изчистят обстоятелствата. Романтичният компонент на живота набира сила, привличате интереса на противоположния пол без никакви усилия от ваша страна.

Козирог – “Умереност” е вашето мото за деня. Бъдете скромни, въздържани и спокойни. Ако сте прекалено щедри или прекалено стиснати откъм време и емоции, ще навредите на собствената си кауза. В отношенията с близките позволете си да бъдете емоционални и сантиментални, споделяйте това, което е в сърцето ви.

Водолей – Не се опитвайте да се справяте с няколко задачи едновременно, а ги решавайте една по една. Опитайте се да определите какви са вашите приоритети, кое трябва да бъде на първо място. Днес нещо може да ви разтревожи.

Риби – Бъдете търпеливи по отношението на близките си. Ако възникнат проблеми, не се притеснявайте, защото те ще се разрешат от само себе си. Съдбата е приготвила приятна изненада за някои свободни представители на знака.