Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес сте магнит за противоположния пол

За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на лека радост. Не се натоварвайте с ненужни притеснения. Бъди приятелски настроени и оптимистични.

Овен – Харизмата и лидерството ви ясно ще се открояват, затова другите ще ви търсят за съвети. Но бъдете внимателни и деликатни, тъй като хората могат да се обидят от някои ваши думи или коментари. Старайте се да не налагате мнението си на всяка цена.

Телец – Сутрешните часове са благоприятни повече за релаксация. Следобед обаче професионалните дейности могат да станат доста непредсказуеми. Най-вероятно ще изпитате силно желание да предприемете някаква смела стъпка.

Близнаци – Добре е да посветите този ден на решаването на практически въпроси. Необходимо е да преосмислите отново някои неща. Следобедът ще създаде благоприятни условия за реорганизация на личния живот.



Рак – Началото на деня е благоприятно за релакс и по-лека работа, така че е по-добре да избягвате важни задачи, бизнес срещи и преговори. Могат да настъпят промени както в плановете, така и в настроението.

Лъв – Късметът ще бъде ваш спътник, което ще е важно както за професионалния, така и за личния живот. Старайте се обаче да избягвате безполезните действия. В личните взаимоотношенията се очаква период на засилено взаимно разбирателство, подкрепа и доверие.

Дева – Все още не трябва да стартирате никакви нови проекти. Ограничете се с по-лесните задачи. Ако вече сте във връзка, има вероятност е да възникне малка разправия с партньора ви. Ако сте необвързани, предприемете нещо. Не се надявайте, че любовта сама ще дойде и ще почука на вратата ви.

Везни – Възможно е да се сблъскате с някаква несправедливост днес или да трябва да признаете собствените си слабости. Подгответе се за факта, че вашият чар ще привлича много внимание от страна на противоположния пол.



Скорпион – Ситуацията на работното място може да ви се стори твърде стресираща и нестабилна. Могат да се появят належащи задачи или някои сериозни проблеми. Възможно е да не се чувствате комфортно поради някакви разногласия или конфликти с някого.

Стрелец – Днес ще покажете своята добра страна, като помогнете на приятели да се справят с проблемите си. В любовен план обаче не е изключено да се сблъскате с някои трудности, но постепенно ситуацията ще се стабилизира.

Козирог – Макар, че може да срещнете някои трудности, денят като цяло ще премине добре. Усилията ви няма да са напразни. Голямо предизвикателство е, когато правите всичко сами, но би било по-добре да приемете помощта на другите.

Водолей – Като цяло днес ви очаква хубав ден. Няма да имате проблем да поддържате темпото си през целия ден. Концентрацията ви е добра и ще можете успешно да завършите работата, която сте започнали.



Риби – Пазете добре сърцето си днес. Около вас ще има много безразсъдни хора, за които вашата чувствителност ще бъде чудесна мишена. Опитайте се да намерите спокоен оазис и чист въздух, убежище от днешните проблеми.