Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес ви е ден за шопинг

През този период е по-добре да се занимавате с малки рутинни задачи, за чието решаване не са необходими много усилия.

Овен – Вашият оптимизъм ще бъде усетен от всички около вас. Ще се появят нови възможности, които ще ви дадат шанс да стабилизирате живота си. Запитайте се дали не сте твърде съсредоточени върху работата си и не оставяте ли личния си живот настрана.

Телец – Желанието за стабилност, сигурност, позитивната нагласа и безценната способност да виждате добрите страни във всичко ще ви помогнат по пътя към целта. Някои хора около вас ви мотивират да бъдете по-добри и ще повлияят благоприятно на вашето самочувствие.

Близнаци – Противоречивото отношение може да доведе до усложнения. В службата не се опитвайте да бъдете прави на всяка цена, това може да доведе до конфликтна ситуация. Излезете от зоната си на комфорт и бъдете отворени за нови идеи.



Рак – Няма нужда да носите на гърба си чужди тревоги. Давайте съвети, ако ви поискат, но не си създавайте излишни проблеми - това не е ваша отговорност. Готови сте да проявите разбиране и да простите грешките на някой, който е виновен пред вас.

Лъв – Добре е в днешният ден да избягвате всякакви разговори по въпроси, които не ви касаят пряко. Стойте далеч от проблемни хора. Опитайте се да възстановите магията в любовта и се насладете на съблазняването, което събуждате у партньора си.

Дева – Опитайте се да се освободите от нещата, които ви пречат да продължите напред, дори ако това е твърде голямо усилие за вас. Нужно е да преодолеете ограниченията си и тогава ще напредвате много по-лесно.

Везни – Днес ще се събуди вашата изисканост и чувство за естетика, така че вероятно ще се чувствате силно привлечени като магнит към визуално красивите неща и скъпи предмети. Това е чудесен ден за пазаруване, защото всичко, което изберете ще ви носи истинска радост.



Скорпион – Днес се очертава да е спокоен ден, без много напрежение и неочаквани неща. Възползвайте се от спокойствието. В любовта трябва повече търпение, за да постигнете каквото целите. Бъдете гъвкави, упоритостта може да доведе само до нежелани ситуации.

Стрелец – Луната ще ви донесе емоционален подем, желание за разнообразие и промяна. Ставате по-чувствителни към собствените си нужди и постигате дълбоко вътрешно осъзнаване. Следвайте интуицията в напътствията, но без да пренебрегвайте напълно разума.

Козирог – Вие сте големи оптимисти и ентусиасти, но понякога се налага да се изправите и пред реалността. Някои хора ще предизвикват у вас раздразнителност и дори изблици на гняв. Хубаво е да сте по-търпеливи.



Водолей – Бъдете внимателни в словата, които изричате, тъй като има вероятност да засегнете без да усетите близък човек. Вечерта е добре да прекарате на спокойствие, в приятна обстановка, като може да поканите приятели.

Риби – Ако разгледате нещата от друга гледна точка, лесно ще намерите решение на проблема си. Можете да преодолеете препятствията, които стоят пред вас и нищо няма да ви спре. Щастието неочаквано може да ви накара да се усмихнете.