Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес ви очаква вълнуващо запознанство

Целта на деня: да прекарате повече време със семейството и близките си, родители, деца, които живеят настрана. Това ще ви изпълни с вътрешна сила, радост и самоувереност. До 18:00ч нищо важно не се препоръчва да предприемате.

Овен – Вие рядко търсите съвет и се опитвате сами да решите всички възникнали проблеми. Днес звездите се опитват да ви отклонят от тези правила и ви съветват да приемете нужната помощ от приятели или близки хора.

Телец – Избягвайте стресови ситуации, събиране с много хора. Не участвайте в семейни дискусии, стойте далеч от избухливи познати. И звездите настояват да не правите поне няколко часа нищо друго освен да почивате или да се занимавате с нещо интересно.

Близнаци – Посветете този ден на себе си. Погрижете се добре за външния си вид. Направете маски, масажи, спа процедури, аромотерапия. Всичко това ще ви се отрази изключително добре на емоционално и ментално ниво.



Рак – Ще бъдете магнит за представителите на противоположния пол, ще чуете (или прочетете в социалните мрежи) много признания и комплименти. Не е изключено да получите специални предложения.

Лъв – Не обръщайте внимание на недоброжелатели. Сред вашите общи познати някой, който ви завижда за всичко, ще се опита да ви развали настроението, да ви посочи „грешки“ и несъществуващи недостатъци. По-добре избегнете общуването.

Дева – Прекарайте този ден в спокойна и уютна атмосфера. Откажете се да излизате да се виждате с други хора и останете при семейството си. Обсъдете важните неща, правете заедно планове, измислете интересно забавление за цялото семейство. Впрочем играли ли сте скоро на „не се сърди човече“?

Везни – Приемете поканата на приятел и излезте. Забравете за работата и задълженията, няколко часа общуване ще ви накарат да се преродите. Ако нямате партньор, идеалният момент е за ново запознанство, което може да прерасне в интересна романтика.



Скорпион – Напоследък хич не мислите за спестявания и харчите често парите си неразумно. Опитайте се да не пазарувате сами, вземете със себе си отговорни и сериозни приятели. Хем ще ви правят компания, хем ще ви предпазят от купуване на неразумни неща.

Стрелец – Не бързайте. Този ден изисква внимание и предпазливост, добре обмислени действия. Не вярвайте на всичко, което чувате. Разпределете си задачите, които имате да вършите през деня така, че накрая да ви остане време за себе си.

Козирог – Опитайте се да изживеете този ден по различен начин от обичайното – измислете нови забавления (занимания), установете полезни и приятни контакти, посетете места, където не сте били още.



Водолей – Не отлагайте домакинските задължения, време е да им отдадете дължимото. Колкото по-бързо се справите с ежедневните задължения, толкова повече време ще имате за почивка и общуване с приятели.

Риби – Денят може да бъде много емоционален. Промените в настроението могат да объркат хората около вас и най-вече партньорът ви. Звездите ви съветват да се държите по-предвидимо и да не сте толкова капризни.