Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес всички ще въздишат по вас

Овен – Днес бъдете много внимателни и контролирайте своята импулсивност. Няма писани правила за това как най-добре да живеем живота си, затова не съдете хората около себе си твърде грубо.

Телец – Много сте решителни и ще знаете как да решите всеки възникнал проблем. Отворете се за нови приятели, за нови емоции, което ще ви накара да се почувствате чудесно и ще ви помогне да видите живота с оптимизъм.

Близнаци – В здраво тяло, здрав дух. Днес на първо място се погрижете за себе си - намалете стреса, осигурете си добър сън през нощта, изберете спокойни места, направете добър избор на храна, бъдете физически активни.

Рак – Ако искате нова работа, кандидатствайте. Ако искате да отслабнете, започнете да се храните здравословно и да спортувате. Ако искате да светът ви да е по-подреден, започнете да организирате времето и пространството си.



Лъв – Време е да намалите темпото и да се научите да се наслаждавате на малките моменти. Спрете и се насладете на природата, на усмивката на вашите близки, прегръдката на любимия човек... Животът винаги е красив за тези, които знаят как да го изживеят.

Дева – Внимавайте! Информация, която ще бъде много важна за вас в бъдеще, ще достигне до ушите ви днес, така че не я пропускайте поради разсейване. Слушайте и запомнете всичко, което ви се казва.

Везни – Подчертайте днес красотата си. Хората ще ви погледнат с други очи и ще се чудят каква е вашата тайна, че винаги успявате да изглеждате перфектно. Вие сте човек със строен стил и това ще предизвика въздишки.

Скорпион – Винаги имайте план Б. Днес са възможни отменени срещи, отложени събития и промени в последната минута. Вие постоянно разбирате кои приятели са искрени и лоялни и кои са ви се показали само с маска за лице. Ще четете в хората като отворена книга.



Стрелец – Вратите ще се отворят днес и ще видите, че пред вас има много нови възможности. Трябва да сте по-пъргави и да се възползвате максимално от тях. Творческото мислене ще ви помогне да поправите много неща, които ви „скърцаха“ напоследък.

Козирог – Не приемайте нищо за даденост днес. Погрижете се за отношенията с хората, които обичате и ценете нещата, които имате. Вярно е, че няма нищо лошо в това да искате повече, но не позволявайте да се наслоява негативна енергия.

Водолей – Две глави винаги мислят по-добре от една, така че спрете да правите всичко сами. Днес сътрудничеството с други хора ще ви донесе по-големи успехи. Ако не можете да намерите решение на проблем, консултирайте се с човек, който има повече знания от вас.

Риби – Невинаги трябва да се опитвате да се вписвате в дейности, които не са за вас. Ще преживеете моменти на наслада и релакс със семейството или приятелите си, което ще ви помогне да се справите със загрижеността си, която имате на главата си.