Везни, днес забавленията ви дебнат отвсякъде

09 август 2022 | 00:17
5166
4
снимки: Unsplash
4

Енергията на деня е пасивна. Не се престаравайте. Направете нещо хубаво за душата си.

Овен – На работното място трябва да се организирате и да свършите възможно най-бързо поставените задачи. Старайте се да изглеждате зашеметяващо, когато излизате, особено тези, които си търсят партньор.

Телец – Сега е най-доброто време да вземете важни решения. Изградете всеобхватни и смели планове, защото скоро ще можете да ги реализирате. Звездите казват обаче, че не трябва да прибързвате, преди да обмислите нещата внимателно.

Близнаци – Денят е подходящ по-скоро за рутинна работа и довършване на започнатото. Не бързайте да давате съгласието си, за каквото и да е, защото има голяма вероятност да сбъркате и после да съжалявате. Към всичко ставащо се отнасяйте с известна доза скептицизъм.

Рак – Звездното влияние предразполага за хармонични отношения със семейството и приятелската ви среда. Насладете се на тази спокойна съпричастност. Днешните условия са благоприятни, така че използвайте ги максимално.

жена

Лъв – През по-голямата част от деня ще бъдете заети с настоящите задачи и проблеми. Възможно е да имате усещането, че се въртите като хамстер в колело. Каквито и действия да предприемете днес, те трябва да са внимателно обмислени.

Дева – Не се препоръчва да се затваряте в кръга на собствените си проблеми, независимо колко важни ви изглеждат. Също така не бива да смятате, че вашата лична ситуация е уникална и неповторима. Всяка задача ще бъде решена, ако се посъветвате или споделите с някого.

Везни – Днес мнозина ще разперят крилата си и ще литнат в търсене на забавление. Където и да отидете, ще срещате познати, с които взаимно ще се зареждате с положителна енергия. Ще бъдете приятно изненадани от поведението на някой към вас.

Скорпион – Възможно е да бъдете изправени пред неочаквани ситуации. Не позволявайте на никого да повлияе на решенията ви, но се старайте да бъдете тактични в отношенията си. Не пилейте енергия напразно, опитайте се да се отпуснете и да си починете.

жена

Стрелец – Чувствате се много добре в кожата си. Планетите ви защитават, като ви изпращат положителна енергия и положителни събития. Внимавайте да не пропуснете добрата възможност, която ще ви се предостави.

Козирог – Настроени сте твърде идеалистично, но това не ви пречи практично да се справите с проблемите и задачите около вас. Успявате да постигнете баланс във всички области – добро здраве, добри отношения. Очаква ви някаква радост.

Водолей – Добре е да сте сред хората, да има динамика около вас. Дори и в уединението няма да бъдете съвсем откъснати от света: комуникацията ще се измести към виртуалното пространство, а животът в него ще бъде не по-малко интензивен, отколкото в реалността.

Риби – Вашето настроение е променливо и очаквате някакво чудо да ви извади от монотонността. Все пак ще се намери нещо или някой, който ще ви върне усмивката на лицето ви. Бъдете по-решителни и предприемете някакви действия за ваше удоволствие.

Коментари

4 Бивш от МВР
  09 август 2022 | 08:30 отговор
 

Magic Affair - Omen III (ZDF 2014 Live) - г-жа Пенчева, че с такава музика съм израснал,че парчето е много ама много яко.

 
3 Бивш от МВР
  09 август 2022 | 08:18 отговор
 

Че г-жа Пенчева, че иначе съм посредствено грозен мелез, че джоревец, че билогичнио ми пастрок е македонски мангал, а майка ми не знам от коя ставка и боя е ама е доста бела у лицето, че като сирене.

 
 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:27

Че г-жа Пенчева, че така като те гледам на снимката си някъде окло средна и предпоследна възраст, че около 50 и кусур годинки.

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:29

Че па я съм 76-ти набор ама една жена наскоро къде е 68-ми набор я питам колко ми даваш или да предположи, че па она ме изкара почти на найните години и набор че вика ми абе 69-ти или 70-ти набор абе яко ме състари

2 Бивш от МВР
  09 август 2022 | 08:08 отговор
 

Пенчева, че помниш ли Супер Експрес на Софка Маринова ?

 
 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:10

Пенчева, че докато бях у Гранична полиция, че яко кредити, че яко от Пернишки лихвари, че поне си поживях докато бях млад, че сега на 46 години се водим за млад ама вече не съм чак толкова млад.

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:13

Пенчева,че са от 10 часо съм на стилист капанов на фризьор че тука у Перник у ж.к.Изток или как му окаме тука у Квартало у едни фризьорски салон а он е точно пред моя балкон, че 12лв. е мъжко подстригване, а дамско е 15лв., а при вас как е ?

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:14

Пенчева, че стилист капанов също скочи до неузнаваеми цени.

1 Бивш от МВР
  09 август 2022 | 07:58 отговор
 

Пенчева, че жена, че поччти 8 години в Системата на МВР, като Граничен полицай, че на ГКПП - Калотина съм работил в командировка, че да не ти приказвам за ква корупция става на въпрос, те там...

 
 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:00

Пенчева, а ти тук ще си пускаш зодиите до пълна полуда.

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:01

Пенчева, инак по щат у Гранична полиция се водех към ГПУ - Трън

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:04

Пенчева, а сега на Калотина не знам как е, че това моето беше доста отдавна че през далечните 2004г., 2005г. и за последно бях в командировка на ГКПП - Калотина през 2006г.

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:05

Но доколкото знам, че те там си цари почти същата корупция, като едно време.

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 08:06

Пенчева, че така и поне малко ти се променя мирогледа...

Добави Коментар

Най-четени