Автор
Woman.bg

Везни, харчете по-разумно! Риби, в зората сте на нова любов

Овен – Първата половина на деня ще бъде доста трудна. Нещата може би няма да вървят така, както бихте искали. По-добре е да не се заемате с важни въпроси, особено ако те изискват участието на други хора.

Телец – Общуването със семейството е важно. Имате възможност да направите семейните отношения по-хармонични, така че отделете това време, ако трябва да обсъдите сериозни проблеми или да намерите начини за помирение.

Близнаци – В този ден сте активни и решителни. Звездите ви съветват да държите обстоятелствата под контрол, обръщайте повече внимание на отношенията с близките. Общуването има важна роля в отношенията и любовта, но трябва да сте много внимателни, защото може да се създаде напрежение.

Рак – Имате склонност да се отдавате на мечти, забравяйки за практическите въпроси. Любовните преживявания могат да донесат усещане за обновление. Що се отнася до семейния живот, имате добри шансове да подобрите отношенията с близките.


Лъв – Като цяло, това е доста спокоен ден. Ако се изкушите да започнете някакво финансово приключение, тогава трябва внимателно да оцените всички плюсове и минуси, за да не извършите твърде рискови действия.

Дева – Ситуацията в семейството е по-скоро противоречива, а връзката с любимия ви човек ще ви накара да се обезпокоите. Неприятните обяснения, изясняване на взаимоотношенията, разправиите е добре да се избягват сега.

Везни – Често личният чар ви помага за решаване на трудни проблеми. Хората просто не могат да ви откажат. Звездите ви съветват да бъдете внимателни и предпазливи, когато обмисляте финансовите си ходове.

Скорпион – Имате завишени стремежи, но не е толкова лесно да ги изпълните. Що се отнася до работата, по-добре е да не поемате твърде много задачи. Дори ако нещо се обърка, не трябва да се притеснявате. Всички трудности са разрешими и вашите усилия ще бъдат възнаградени.

Стрелец – Бъдете внимателни към дребните детайли, не ги изпускайте от поглед, действайте предпазливо. Не си струва да обсъждате днес въпроси, които преди това са предизвиквали разногласия.

Козирог – Не оставяйте нещата, които трябва да свършите или вече сте започнали. Просто действайте. Звездите ще бъдат на страната на тези, които са активни. Помощ едва ли ще е необходима, но ако помолите, няма да ви откажат.

Водолей – За повечето от вас денят ще бъде натоварен и ще има несъгласия с обкръжението. Може да се обедините с някого, за да постигнете целите си. Наблюдавайте с интерес всичко, което се случва около вас, опитвайте се да не изпускате от поглед нищо.

Риби – Денят ще бъде ползотворен за мнозина. Ще научите нещо полезно или ще се запознаете с хора, които ще ви бъдат полезни. Ако днес започнете отношения, с времето те могат да придобият приятелски или романтичен характер.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.