Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, избягвайте да се впускате в спорове!

Овен – Старайте се да не губите излишно време. Сега можете да свършите доста полезна работа, както и да постигнете успех във всякакви начинания. В личните отношения заинтригувайте, завоювайте, дарявайте любов!

Телец – Откажете се от големи мероприятия и се заемете с нещо по-обикновено. Опасни могат да бъдат активните и непоследователни постъпки. Качества като уравновесеност, проницателност, самоконтрол, ще работят във ваша полза.

Близнаци – Избягвайте в днешния ден да бъдете многословни, както и да зацикляте върху всички моменти, които ви разстройват. Голяма вероятност има да превърнете старите проблеми в нови. Бъдете икономични и не разточителствайте.

Рак – За вашето добро настроение е важна не само душевната ви нагласа, но и атмосферата, която цари край вас, думите, които се говорят. Все пак в днешния ден сте предразположени да извличате от всичко само положителните емоции.

Лъв – До обяд не е най-подходящото време за признания и изясняване на отношения. Не оставайте за дълго време сами през втората половина на деня. Общуването с приятели ще ви подари приятни минути.

Дева – Първата половина на деня е по-неблагоприятна в сравнение с втората. Деловите авантюри могат да доведат до материални загуби, а романтичните до разочарование или стрес. Не рискувайте. Трудно ще постигнете съгласие със своите опоненти. Следобед се променя енергията.

Везни – Днес залог за вашата безопасност ще бъде умението да се нагаждате към обстоятелствата. Избягвайте да се впускате в спорове. Обърнете внимание на съвпаденията, които ви се случват. Съдбата ще ви подскаже как да намерите правилните решения.

Скорпион – Един добър ден за романтика, така че се възползвайте от щедростта на звездите. Чудесно време да си позволите повече удоволствия. Ако сте сами, не се ослушвайте. Потърсете възможности, общувайте. Много е вероятно съдбата да ви се усмихне и да ви изпрати приятна среща.

Стрелец – Планетарните енергии са благоприятни. Що се отнася до любовта, ще имате повече възможности. На тези, които са сами, може да им се усмихне късмета и да им изпрати романтично запознанство. Не се отказвайте от шансовете си, дори ако този човек е напълно различен от вашия тип.

Козирог – Общуването ви е динамично и конструктивно, лесно ще се разбирате с околните. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както искате вие.

Водолей – През първата половина на деня ще сте малко разсеяни и склонни да допускате грешки. Следобед се променят енергиите и това ще премине. Опитайте да сложите в ред мислите и чувствата си. Напълно се откажете да спорите и да се изяснявате.

Риби – Днес трябва да съчетаете мъдрост, благородство и щедрост в едно. Не задържайте дълбоко в себе си това, което ви тежи. Намерете близък приятел, на когото можете да се доверите и се освободете от емоциите.