Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, излизате в центъра на сцената. Риби, звездите днес са щедри към вас!

Овен – Много положително време да погледнете в бъдещето с увереност. Ще можете да вземате решения и да предприемате важни стъпки, за да се доближите до осъществяването на мечтите и стремежите си.

Телец – В този ден не разчитайте особено на покровителството на звездите относно предприетите действия. По-добре е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка. Възможно е да се появят проблеми от битов характер.

Близнаци – Постигането на целите ви ще зависи от ентусиазма и желанието, което влагате в тях, за да ги постигнете. Опитайте се да не насилвате нещата и да ги оставите да поемат естествения си ритъм. И се наслаждавайте на това, което животът ви дава всеки момент.

Рак – Ако имате увереността, че всичко ще върви добре, ще имате много по-голям шанс това да стане. Егоистичното отношение на някой ваш близък може да ви отнеме енергията и спокойствието.

Лъв – Изпълнението на задачи, които изискват отговорност и упорита работа, ще бъде лесно за вас. Способността да намирате правилното решение в трудна ситуация със сигурност ще помогне. Открити сте и уважавате чуждото мнение, стремите се към справедливост.

Дева – Опитайте се да не приемате живота толкова сериозно, за да избегнете ненужни страдания. Ако искате да се измъкнете от проблемите си, вложете повече оптимизъм и омаловажете нещата. Откриват ви се нови очаквания.

Везни – Време е да излезете иззад завесите и да заемете достойното си място в центъра на сцената. Чувствате се уверени и можете да поемете инициативата. Забравете смирението и не пропускайте шанса да се изявите като лидер. Нека другите да видят на какво сте способни.

Скорпион – Ако се сблъскате с трудности и предизвикателства, опитайте се да погледнете на проблема от множество ъгли, а не само пред себе си. Въпреки че животът ви изкушава и зове, намерете време и за почивка.

Стрелец – Пазете се от своята импулсивност, безразсъдство и прекомерна искреност, защото днес те могат да ви донесат някакъв конфликт. Опитайте се да бъдете дипломатични и хитри, за да избегнете неприятности. Положителни промени и добри перспективи идват във вашия живот.

Козирог – Ще получите положителна обратна връзка за инициативите и идеите, които имате. Уверени сте и правите смели стъпки към по-добро бъдеще. В професионалната сфера избягвайте дискусиите и разговорите с колеги, които реагират пресилено.

Водолей – Разполагате с голям запас от енергия, богато въображение и способност да намирате неочаквани подходи за решаване на различни проблеми. Подходящи ден за пазаруване, можете да изберете наистина полезно нещо, което ще ви радва дълго време.

Риби – Опитайте се да се отпуснете, да мислите позитивно и не позволявайте на никого да вгорчи настоящето ви. Вие решавате какво искате и как го искате. Звездите днес са щедри към вас, те ви предлагат добри шансове във всичко - в любовта, на работа, със семейството и с приятели.