Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, късметът ще ви се усмихне. Приятни изненади в любовта очакват Рибите

По-добре е да посветите деня на незначителни рутинни дейности. Търсете по-спокойна среда, съществува висок риск от кавги и спорове.

Овен – Благоприятен ден за поемане на инициатива и разрешаване на висящи въпроси. Вашите енергии са в опасност да излязат извън контрол с това пълнолуние. Вие решавате дали искате да ги оставите свободни или се постарайте поне малко да запазите самоконтрол.

Телец – Днес ще се чувствате силни, с много пъргав ум и желание да преодолеете пречките, които ви пречат да постигнете целите, които сте си поставили. Ще приложите изобретателността и практичния си усет към конкретни идеи. Предстоят положителни промени.

Близнаци – Денят ще бъде особено напрегнат, особено за нервите ви. Каквото и да се случи, бройте до сто или преди всичко го отложете за следващия ден. Възможно е да решите да се впуснете в сантиментално приключение, което да ви изпълни с щастие.

Рак – Може да сте на кръстопът и колкото по-бързо решите по кой път да поемете, толкова по-лесно ще ви бъде да се върнете към живота без проблеми и притеснения. Предстоят промени в емоционалния ви живот, които ще ви освободят от рутината и ще дадат ново насърчение на сърцето ви...



Лъв – Със сигурност в днешният ден ще ви бъде трудно да останете добри в ролята си: вие експлодирате и това също може да ви се отрази добре. Отстранете всички камъчета от обувките, които сте натрупали.

Дева – Експлозиите са на дневен ред сега, така че това ще бъде само още един повод да кажете на хората какво мислите и как се чувствате. Никой не може да ви затвори устата! Добре е да бъдете по-търпеливи!

Везни – Ще носите такова усещане за спокойствие на хората около вас, че ще е късмет за тях да сте наоколо. Влюбени, кажете това, което чувствате, оставете сърцето да говори. Гледайте в бъдещето с увереност, защото късметът ще ви се усмихне.

Скорпион – Горко на тези, които смеят да не се вслушат в емоциите и чувствата ви. Наистина имате нужда всички около вас да отдадат внимание на това, което е важно за вас. Никой не е изключен!

Стрелец – Никакво пълнолуние няма да успее да потуши ентусиазма на тези дни, в които най-после усещате, че имате малко почивка. Така че, ако имате нещо да кажете, ще го кажете. Можете да изживеете събития, които ще ви помогнат да излезете от рутината.

Козирог – Добре е да се опитате да запазите спокойствие, защото днес ще почувствате, че сте поели по погрешния завой и трябва незабавно да направите обратен завой. Би било добре да оставите пълнолунието да се установи и отмине преди да вземате окончателни решения.

Водолей –
Енергиите са много силни, но днес можете да рискувате с някой гаф от гледна точка на външните отношения. Вашите дипломатически умения сега са във ваканция. Отделете време за себе си, грижете се за себе си и правете това, което ви харесва, заслужавате почивка.

Риби – Ще има силна нужда да излезете от зоната си на комфорт както в отношенията, така и в работата. Имате нужда да проверите докъде можете да стигнете. В любовен план нещо неочаквано ще възстанови изгубените ви илюзии.