Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, късметът ще ви се усмихне. Водолеи, погрижете се за себе си

Негативната енергия на деня е толкова силна, че малцина ще успеят да се справят с нея. Ключови думи са нестабилност, илюзии, уязвимост. Всичко скрито в подсъзнанието започва да излиза на повърхността.

Овен –
Може би ще ви се наложи да промените плановете. Това не е толкова лошо, така че не се разстройвайте. По-късно можете да се върнете към въпросите, заслужаващи внимание. Следобед могат да възникнат някои дребни затруднения, не са изключени и недоразумения.

Телец – Нежеланието да се съобразявате с мнението на другите може да доведе до конфликт на интереси. Вечерта се опитайте да се отпуснете, да медитирате. В семейството бъдете любезни и внимателни, сега се нуждаете от подкрепата на вашите близки.

Близнаци –
Добре е да отдадете предпочитание на дейности, които изискват въображение, нестандартен поглед върху нещата и експерименти. По-добре да не разчитате на късмета, но непременно проявете повече предпазливост.

Рак – Скрити и потиснати емоции могат да бъдат провокирани да изплуват на повърхността днес и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хора по-надълбоко и да се почувствате засегнати.



Лъв – Каквото и да се случи, помнете: днес не можете да вървите по течението и да следвате примера на другите. Опитайте се да поемете контрола над ситуацията. Само със сериозно отношение към всяко действие, можете да разчитате на успех.

Дева – Необходима е решителност, за да се справите с всички предизвикателства, които носи този ден. Готови ли сте да отхвърлите остарелите заблуди и стереотипи, за да разгледате ситуацията по нов и различен начин?

Везни –
Емоционалният ви баланс може да бъде нарушен чрез коментар от някой, когото цените. Скоро ще възвърнете силите си и късметът ще ви се усмихне. Помислете за утрешния ден. Бойният дух ще ви накара да се почувствате много по-добре.

Скорпион – Останете оптимисти. Може всичко да не ви се получи веднага, но денят би могъл да е успешен, ако положите малко усилия. Не се поддавайте на провокации, не позволявайте на никого да ви манипулира.

Стрелец – Днес вероятно ще се намери някой да ви поизнерви малко, но не се очакват сериозни проблеми. Работата и домакинските задължения ще ви отнемат повече време. Бъдете особено внимателни при работа с остри и режещи инструменти.

Козирог – Енергията на Луната ще ви даде сила и жизненост и ще ви помогне да се справите с предизвикателствата на живота с повече увереност. Ще има събития, които ще ви отдалечат от рутината и скуката.

Водолей –
Старайте се да не се разсейвате от маловажни неща през работното време. Избягвайте неприятните разговори, защото те няма да донесат нищо добро. Днес е добър ден да се погрижите първо за себе си.

Риби – Днес може да станете заложници на лошото си настроение. На първо място, вярвайте във възможностите си и ще имате достатъчно сила и решителност да се справите с всичко, което трябва да свършите.