Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, не прибързвайте! Козирози, насладете се на спокойствието си

На този ден трябва да се избягват всякакви конфликти. Ако все пак възникнат, опитайте се да уредите всичко без кавга.

Овен – Останете отдадени на плановете, които вече сте стартирали и се придържайте към графика си, без да правите големи промени. Нямате много свободно време, но не пренебрегвайте хората около вас. Чувствате се много секси днес и това се отразява на поведението ви.

Телец – Бъдете особено внимателни днес, без значение към какво насочвате вниманието си. Не се доверявайте сляпо на хората, особено на тези, които твърдят, че искат да ви помогнат, защото техните намерения може да не са съвсем чисти и добри.



Близнаци
– На работното място ще трябва да бъдете изключително предпазливи днес - особено около всякакви идеи и нови начинания, които имате предвид. Уверете се, че имате добра стратегия, организирайте се и преразгледайте плановете си за бъдещето.

Рак – Това е изключително креативен ден, когато става въпрос за работа. Има голяма вероятност да ви се случи нещо хубаво. Ако сте необвързани, можете да намерите любовта, от която се нуждаете, в кръга от близки приятели.

Лъв – Това е идеалният ден да проведете малко вътрешен диалог със себе си. Нещата са мътни в главата ви и ще ви отнеме известно време, за да ги изясните и подредите. Най-доброто, което можете да направите засега, е да не позволявате на цялото това объркване да ви доведе до крайно и прекомерно поведение.

Дева
– Този ден предлага благодатна почва, за да се доближите до вашия специален човек. Ако все още търсите другата си половина, трябва да разширите кръга си от приятели. Това е най-добрият начин да намерите това, което искате.



Везни – Избягвайте прибързани действия и се опитайте да обмислите нещата, преди да реагирате. В противен случай ще се окажете на погрешен път, от който няма връщане. Опитайте се да се съсредоточите върху положителните неща и приятния ден.

Скорпион – Изглежда, че ви чака много упорита работа. Независимо от това, не забравяйте да отделите време за почивка и релакс. Трябва да сте по-консервативни по отношение на финансите и разходите си.

Стрелец – Опитайте се да управлявате времето си по-добре, за да можете да работите спокойно и стратегически. Трябва да разберете, че най-важното е да се чувствате добре и да се наслаждавате на времето, което имате. Всичко друго ще дойде.



Козирог – Най-накрая ще намерите спокойствието, което търсите в личния си живот днес. Можете да се сближите с партньора си, да прекарате една прекрасна вечер заедно и да направите планове за бъдещето.

Водолей – Седнете и разгледайте плановете си за бъдещето и измислете нова стратегия. Това ще ви помогне да преодолеете всички проблеми, които досега са ви задържали, и да преминете към целите си.

Риби – Може да се почувствате потиснати днес, най-вече поради сътресенията, които преживявате навсякъде около вас. Ежедневните взаимоотношения от всякакъв вид могат да бъдат помрачени от напрежение и разногласия, които ви причиняват мъка.