Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, не трупайте напрежение. Козирози, бъдете изобретателни

Овен – Марс ви дава сила и смелост да отхвърлите миналото и да отворите място за нови възможности. Изведнъж могат да се появят нови идеи, не са изключени истински прозрения. Някои Овни ще се разделят със заблудите, които са им попречили да продължат напред.

Телец – Втората половина на деня най-вероятно ще изисква от вас, ако не героични усилия, то доста упорита работа. В любовта вие ще разчупите собствените си схеми, за да дадете воля на страстта.

Близнаци – Можете да срещнете хора, които са като глътка свеж въздух за вас и които ви отдалечават от рутината, която толкова много мразите. Луната ви помага да вземате мъдри решения.

Рак
– Опитайте се да определите план за действие още сутринта. Тогава ще бъде достатъчно лесно да не се разсейвате от дреболии и да не позволявате на другите да ви объркват. Нечии съвети днес едва ли ще ви бъдат полезни.


Лъв – Не се притеснявате за дребни неща и постъпвате правилно. Отстрани може да изглежда, че изобщо не ви е грижа за нищо, освен за вашия собствен успех. Препоръчително е да не давате сериозни обещания, да не се обвързвате с финансови задължения. Много е важно да се запази свободата на действие.

Дева – Лесно намирате общ език с хората, бързо създавате познанства и правите добро впечатление на мнозина. Възможно е началото на ново приятелство, сътрудничество или нова романтика - всичко ще зависи само от вашето желание.

Везни – Внимавайте с онова напрежение, което трупате ... Дръжте тревогите настрана и не позволявайте на стреса да ви завладее. Луната благоприятства всичко, свързано със семейството, от което ще получите подкрепа и няколко добри съвета, които трябва да следвате.

Скорпион – Едва ли ще бъде възможно да се навакса всичко, което е планирано; по-добре е да се помисли предварително какво може да се отложи за по-късно. Опитайте се да не изисквате невъзможното от себе си или от другите.

Стрелец – Преобладаващата сила на Марс може да ви накара да се държите като див кон и да вземате импулсивни решения, които не са ясни. Трябва да приемате живота по-спокойно, за да съхраните здравето си.


Козирог – Бъдете изобретателни. Днес доказаните методи са неефективни и утъпканите пътища не водят до целта. Трябва да търсите нещо съвсем ново, а за това имате всичко необходимо: знания, опит и въображение.

Водолей – В началото на деня можете да мечтаете и да се реете в облаците, но през втората половина ще трябва да се съсредоточите върху решаването на практическите проблеми. Важно е да обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може да изиграе решаваща роля по-късно.

Риби – Днес ще ви бъде особено трудно да контролирате своите импулси. Опитайте се все пак да насочвате енергията в мирна посока - тогава ще имате шанс да постигнете голям успех. Избягвайте необмислените действия, особено следобеда, когато емоционалният фон ще бъде по-напрегнат.