Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, нищо не може да помрачи усмивката ви днес

Овен – Днес с всичко, което е планирано лесно ще се справите. Добре е да се избягват споровете и проявата на силни емоции. Слънцето във вашия знак ще бъде като защитен щит, който ще ви накара да се чувствате в безопасност.

Телец – Днес е необходимо да сте по-предпазливи във всичко – пазаруване, отношения, по всички въпроси. Необходимо е да се държите деликатно, за да не засегнете чувствата на някой от близките ви случайно. Добре е да се избягват спорове и разправии.

Близнаци – Въпреки че планетарните влияния днес са противоречиви, звездите на вашия знак не предвещават никакви напрегнати ситуации. Довършете натрупаните неща, направете почистване на къщата и накрая се отървете от всичко ненужно.

Рак – Домашната атмосфера зависи от способността ви да се справите с емоциите си. Постепенно напрежението ще намалее, а следобед ще усетите повече спокойствие. Един от приоритетите на деня е грижата за децата. Покажете им най-топлите родителски чувства.



Лъв – Не са изключени ситуации, които ви изнервят. В семейството взаимното разбирателство не е много добро. Желанието ви да се грижите за близките си хора може да се възприеме от тях като намеса в личните работи.

Дева – Препоръчва ви се да прекарате известно време насаме със себе си, да помислите за действията си, да преосмислите поведението си, да поискате прошка от другите, дори и да не виждате някаква особена причина да го правите.

Везни – Въпреки неудобствата и проблемите, растящата Луна ви дава много енергия и ви помага да не загубите оптимизъм и да видите положителната страна на нещата. Това е идеален ден за укрепване на отношенията ви с близките.

Скорпион – Може да ви обземе известно безпокойство или някакво емоционално напрежение, при това без особена причина. Иска ви се да излеете всичко, което ви се е насъбрало на душата, но за да запазите добрите отношения е по-добре да внимавате какво казвате.



Стрелец – Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. Вашето спокойствие създава атмосфера на хармония. В личния ви живот ще има увлекателна динамика и възможност да повлияете върху случващото се чрез действията си.

Козирог – Не другите и не обстоятелствата около вас, а вашият максимализъм може да ви докара неприятности. Не нападайте близките си за дреболии. Отпуснете се, за да могат да се отпуснат и те. Денят е противоречив, но можете да изгладите ситуации, ако сте деликатни и снизходителни към грешките на другите.

Водолей - Днес нямате склонност да изразявате силни чувства или да се държите твърде емоционално. Напротив, с вашето спокойствие вие положително ще влияете върху другите, правейки ги по-балансирани.

Риби – Денят е повече подходящ за почивка, а не за активни действия, но вие сте решени да свършите куп неща. По-късно във времето, може да ви обхванат внезапни пориви да превключите на друга вълна и да предприемете нови действия.