Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, обърнете внимание на любимия. Позитивен ден за Рибите

Следобед Луната образува квадрат с Венера, което пряко влияе на настроението ни. Вътрешно разочарование и чувство на неудовлетвореност не ни позволяват да се насладим на хубавите моменти. По-добре е да избягвате важни разговори, тъй като те със сигурност няма да имат положителен резултат. По-късно Луната има съвпад със Сатурн, засилвайки мрачността, интроверсията и песимизма. Не трябва да позволявате на разочарованието да надделее.

Овен – Добре е днес да подредите мислите си за всичко, което искате да правите, и да не оставяте нищо за последния момент. Любовта ви може да срещне трудности, но искате да внесете малко свежест и усилията ви ще дадат плод.

Телец – Благоприятен уикенд, за да се обновите и да направите малка промяна в дома си. В любовта бъдете внимателни, защото вашите предразсъдъци могат да ви попречат. Отървете се от тях, за да можете да изживеете всичко, което животът ще ви предложи.

Близнаци – Елиминирайте колкото можете повече стреса, който постоянно ви завладява, и се уверете, че се отпускате с вашите скъпи приятели и семейство, които ви разбират и ви карат да се чувствате добре.

Рак – Днес вие ще разгледате много въпроси с голяма сериозност и ще се стремите да поставите в ред много неща. С правилното планиране много бързо ще постигнете желания резултат. Нерешените проблеми бавно започват да се решават и вие се чувствате по-добре.

Лъв – Няма да пестите усилия и жертвоготовност и ще изпълнявате изчерпателно задълженията си, за да постигнете това, което сте си наумили, но не пренебрегвайте свободното си време и отдих през уикенда.

Дева – Този уикенд енергията на намаляващата Луна балансира емоциите ви и може да се случи нещо, което да внесе глътка свеж въздух в живота ви. В любовта оставете тревогите си настрана, защото те нямат важността, която им придавате.

Везни – Не позволявайте на връзката ви да стане жертва на проблеми, които идват от други области на живота ви. Успокойте се и се забавлявайте добре с партньора си, не оставяйте стресът да ви разваля настроението.

Скорпион – Чувствате, че трябва да се борите за това, което искате и смятате, че трябва да бъдете по-решителни и убедителни. Ще се справите добре, ако го направите, но не е нужно да се състезавате повече, отколкото е необходимо.

Стрелец – Правете правилните ходове и нещата ще се оправят, не чакайте всичко да стане по магически начин. Не гледайте на личните си отношения като на конкурентни. Това поведение може да причини проблеми днес.

Козирог – Планетата Венера преминавайки през вашия пети дом с нейната енергия благоприятства живота ви, особено сантименталния. Някои рани, които са били отворени, започват да се затварят и вие ще можете да видите живота от по-оптимистична гледна точка.

Водолей – Възможностите, които имате, са много и днес те ще ви изведат от трудната позиция, в която се намирате и ще ви отведат към решаването на проблеми, които могат да възникнат там, където не ги очаквате. Каквото и да се случи, не си изпускайте нервите.

Риби – Днес е добър ден за размисъл и духовно обновление. Така ще можете да направите плановете си по-добре и да ги реализирате в бъдеще с по-голям успех. Отношенията ви ще се развиват също добре. Настроението ви ще бъде приповдигнато, с елемент на еротика.