Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, обърнете внимание на любимия. Водолеи, прегърнете всяка промяна

Целта на деня: да установите контакти с хората, да намерите радост и лекота, да се насладите на моментите от живота, да почувствате себе си в потока на този красив ден.

Овен –Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Важното е всичко да се прави точно навреме. Работата ви ще изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност. Трябва да успеете да разчистите ангажиментите вписани в календара ви.

Телец – Добрият късмет идва в ръцете ви, но най-важното сега е да не го „изплашите“ с необмислени и прибързани действия. Инвестирайте вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо полезно. Ако подхода ви е правилен, ще постигнете забележителни резултати.

Близнаци –Днес ще трябва да се погрижите за множество дреболии. В личен план нещата изглеждат относително спокойни. Подкрепата на близък човек ще ви насърчи да не се отказвате от плановете си. На път е да се осъществи ваше желание.

Рак – Като цяло денят има благоприятно влияние. Ще се почувствате жизнени, оптимистични, креативни... Имате способността да извличате положителната страна на всяко преживяване. Подходящо време за семейни съвместни мероприятия.

Лъв – Ако имате планове за бъдещето, не отлагайте тяхното изпълнение. Те могат да дадат по-добър резултат, отколкото се надявате. Не пропускайте възможността да направите нещо приятно за близките си.

Дева – Денят може да ви изненада с непредвидени събития, но ако се контролирате, вие ще доминирате над ситуацията. Претегляйте внимателно всяка своя стъпка, вслушвайте се в интуицията, както и в добрите съвети, които получавате.

Везни – Възможно е да потърсят помощ от вас и ще можете да помогнете за решаването на труден въпрос. В любовта не проявявайте безразличие и незаинтересованост. Инвестирайте в подобряване на качеството на личните взаимоотношения.

Скорпион – Добрите новини ще пристигнат в подходящия момент и ще ви освободят от някои притеснения. В любовта сте тайнствени и мистериозни и това засилва вашето обаяние. Един добър момент за хармонично проявление на емоции, чувства, чувствени инстинкти.

Стрелец – Днес вие излъчвате жизнерадост, оптимизъм и увереност, затова много хора предпочитат да са около вас - само за да стоплят душите си с вашата енергия. Един мистичен ден, който може да бъде изпълнен, ако пожелаете с много чувственост и любов.

Козирог – Днес повечето от нещата ще ви се получават като докоснати с магическа пръчка. За да се чувствате добре, трябва да има баланс между работата и почивката. Дори ако остане недовършено нещо, можете да го отложите за друг ден.

Водолей – Време е да живеете с по-голяма увереност и да прегърнете всяка промяна, която идва в живота ви с ентусиазъм. Направете си разписание на задачите. Не правете няколко неща едновременно, в противен случай има риск да допуснете грешка.

Риби – Днес е важно да бъдете в емоционален резонанс с околната среда или отделни хора. Успехът на взаимодействието с външния свят ще се определя от степента на спокойствие и нивото на доверие, които изпитвате.