Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, очаквайте изненади! Водолеи, гледате на света с оптимизъм

Овен – Сили имате достатъчно и лесно ще изпълнявате всякаква работа. Звездите ви съветват да се показвате повече в обществото, като например можете да участвате в социално събитие или да прекарате известно време с група приятели. Изглеждате привлекателни и, разбира се, няма да липсва внимание от страна на противоположния пол.

Телец – Звездите ви съветват да сте физически активни, което ще ви помогне да направите деня по-хармоничен. Разчитайте на своята интуиция, тя ще ви подскаже правилните действия независимо дали става дума за любов, или пари.

Близнаци – Да се справите с планираните събития ще спомогне способността ви за добро организиране на времето. Околните ви възприемат като много отговорно лице и вашият емоционален баланс е очевиден за всички. Можете да давате ценни съвети на другите и те ще ви слушат с голям интерес и уважение.

Рак – Ако планирате да се занимавате с физическа работа, се постарайте да не се претоварвате в повече. Днес сте много възприемчиви и емоционални. Вероятно някой ще ви направи излишно нервни и ще заемете отбранителна позиция.

Лъв – Що се отнася до любовта, денят не е подходящ за установяване на нова връзка. Ако искате да очаровате някого, по-добре да го отложите за друго време. Тези, които вече имат връзка, звездите съветват да не бъдете прекалено праволинейни с партньора си. Ще постигнете повече с помощта на ласки и нежни думи.

Дева – Емоционалното ви състояние и физическото ви благосъстояние са много променливи през целия ден. Преди да кажете нещо, преценявайте възможната реакция на другата страна. За вашата нервна система ще са много полезни релаксацията и разходките на открито.

Везни – На този ден са възможни изненади, така че трябва да сте по-внимателни към това, което се случва наоколо, за да предотвратите възможни инциденти или неприятности. Имате тенденция към раздразнителност.

Скорпион – Вашето отношение е малко пасивно. Ще ви липсва инициативност. На някои няма да им достига достатъчно самоувереност в този ден. Не задържайте в себе си емоциите, по-добре ги изразете и ще почувствате облекчение.

Стрелец – По-голяма част от деня ще прекарате в мисли относно любовта и отношенията ви. От една страна искате стабилност във връзката си, но от друга сте завладени от духа на приключението.

Козирог – Вие се стремите към стабилност в личния си живот. Възможно е да получите приятна новина, която ще ви зарадва. Бъдете по-общителни и се срещайте повече с други хора, особено ако сте сами.

Водолей – Гледате на света с оптимизъм, чувствате се енергични и уверени, с добро самочувствие. С всичко това лесно успявате да привличате хората към себе си. В любовта може да сте късметлии, планетарните влияния ви даряват много положителна енергия.

Риби – Емоционалното ви състояние е нестабилно и променливо днес. Може би ще срещнете някои препятствия в любовта, които ще ви накарат да видите обстоятелствата по-трудни, отколкото те наистина са.