Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, погрижете се за здравето си. Успешен ден за Козирога

Не се препоръчва да започвате големи неща. Желателно е да се решават проблемите с минимална отговорност.

Овен – Луната ще транзитира през вашия 12 дом днес и затова може да се наложи да се успокоите и да се изолирате, но може да сте загрижени и за някакво предложение за среща, разговор или сътрудничество.

Телец – Луната преминава все още в Риби и вашия 11 дом днес и е благоприятно да се срещнете с приятели, или ще работите по някои от целите си, но някои от вас може да не получат подкрепата, която очакват.

Близнаци – Днес ще наблегнете на професионалните дела, тъй като имате важни или належащи неща за вършене. Обвързаните може да бъдете притиснати по някои семейни въпроси и да се отдалечите от партньора си.

Рак – Тези, които са обвързани, избягвайте да притискате партньора си в днешния ден и да бъдете критични. Тези, които не са обвързани, може да ви е трудно да общувате или да изразявате чувствата си.

Лъв – Отново ще сте загрижени за финансите и някои дългове, като същевременно може да отмените някои от плановете си поради финансови задължения. Ако сте във връзка, може да се затрудните в общуването с партньора днес и да почувстват емоционален блокаж.

Дева – Тези, които сте обвързани, може да вземете важни решения с партньора си относно някои от вашите общи цели, но би било по-добре да избягвате известно напрежение и разногласия. Онези, които не сте обвързани, може да имате затруднения в общуването.

Везни – Днес Луната ще транзитира в Риби и вашия 6-ти дом и ще бъдете загрижени за битови и служебни проблеми, но би било добре да се погрижите за здравето си и да намерите време за достатъчно почивка.

Скорпион – Някои от вас днес ще уреждат задължения, но може да сте достатъчно напрегнати и да не сте в настроение. Обвързаните ще намерят нужния баланс днес с партньора и децата, а необвързаните - не позволявайте на приятелите да се намесват в любовния ви живот.

Стрелец – Има вероятност да получите някакво предложение за сътрудничество или друго. Обвързаните днес ще можете да си починете и да се успокоите с партньора си и ще имате възможност да се сближите емоционално.

Козирог – Ще можете да постигнете днес положителни резултати и да стабилизирате някои от плановете си, но трябва да внимавате за начина, по който общувате с околната среда или с някои от приятелите си.

Водолей – Днес може да бъдете притиснати по семейни въпроси, но и по отношение на някои от финансовите си задължения като цяло. Избягвайте напрежението и студенината, които могат да съществуват в общуването с партньора ви.

Риби – Ще имате ефективност в плановете си и известна стабилизация, но някои може да имат и разногласия с партньори или ваш приятел. Финансови проблеми може да ви притиснат, като е възможно да се наложи да уредите висящи проблеми от миналото.