Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, пред вас се очертават нови хоризонти! Риби, днес се забавлявайте

През този период способността да се мисли рационално и правилно намалява. Ето защо трябва да бъдете внимателни.

Овен – Ако си направите план за това, което искате да постигнете днес, ще бъдете много по-продуктивни. Това не е ден за борба. Това е денят, в който трябва да се свържете с приятелите си, да се грижите за себе си и близките си.

Телец – Отстъпете крачка назад, като си позволите малка почивка, ако е необходимо. Ако сте мислили да се впуснете в нов професионален проект, отделете малко време, за да помислите още по него. Бъдете внимателни, ако карате превозно средство.

Близнаци –
Днес емоциите ви могат да бъдат малко объркани и наистина няма да знаете точната причина за това. Опитайте да говорите с приятел, защото ще видите, че самият разговор може да ви помогне да разрешите хаоса в главата си.

Рак – Днешният ден няма да е твърде лесен за вас, докато не подредите мислите си и не решите някои лични проблеми, които са се натрупали. Не планирайте нищо, докато не сте сигурни, че сте положили добри основи.



Лъв – При всяка значима промяна може да настъпи неочакван стрес, особено ако това, което се опитвате да промените, засяга някой, който обичате. Вечерта ще донесе събития, които със своята динамика ще ви въвлекат отново в центъра на вниманието.

Дева – Оставете мечтите за друг ден. Ангажирайте се с отговорностите, които зависят от вас днес, и се насладете на деня. Не вземайте големи решения. Вятърът на идеализма може да ви накара да загубите опора в реалността.

Везни – Днес може да се почувствате нестабилни, особено ако някой се опитва да ви обезсърчи. Имайте предвид, че това е просто мимолетно чувство и че много скоро отново ще си стъпите на краката. Отворете още малко ума си и оставете светлината да ви огрее! Ще видите напълно нови хоризонти.

Скорпион – Съсредоточете се върху това, което правите и се потрудете над него да го свършите максимално добре. Сега е моментът да изградите добра основа, за да можете да реализирате идеите си по-късно.

Стрелец – Денят е пълен с контрасти. Направете си план за близкото бъдеще. Бъдете земни, реалистични и фокусирани върху целите си. Не отказвайте помощ, ако ви предложат. Някои хора може по-специално да ви мотивират.

Козирог – Днес е денят, в който трябва да се опитате да опростите малко нещата в живота си. Постарайте се да разрешите досадните задължения, които са се натрупали. Имате чудесна възможност да се оправите с всичко това.

Водолей – Денят може да ви се стори сложен. Стремите се да разширите кръгозора си, но сякаш нещо все ви ви дърпа назад. Обърнете внимание на неплатени сметки и разрешете хаоса в дома си. Почиствайки физическото си пространство, ще ви помогне да оправите вашето психическо състояние.

Риби – Постарайте се да се забавлявате през днешния ден. Емоциите ви ще бъдат балансирани и ще имате страхотното усещане, че всичко ще се оправи. Скоро ще се почувствате готови и достатъчно свободни, за да сбъднете желанията си.