Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, предстои ви ново запознанство. Щастлив ден за Водолея

Ден за разкриване на тайни. Необходима е пълна концентрация върху най-важния за вас проблем и търсенето на необходимите източници за решаването му. До 16:35 ч. не предприемайте и не купувайте нищо важно.

Овен – Разчитайте на собствените си сили, не разчитайте на факта, че имате късмет и обстоятелствата ще се развият изключително добре. Можете да бъдете сигурни, че днес няма да има пречки в усилията ви да постигнете лични цели!

Телец –Други може да се намесват във вашите дела по-често от обикновено. Понякога е досадно, но понякога е много полезно. Опитайте се да се справите с негативните емоции, не е нужно да спорите сега.

Близнаци – Не е най-благоприятният ден за вашата делова област. Опитайте се да направите всичко възможно да се обърнете към търсенето на нови решения. Може да ви липсва малко енергия. Изберете вашата компания мъдро за вечерта. Вашето настроение ще зависи от хората около вас.

Рак – Не отлагайте за утре това, което може да бъде свършено в този ден. Днес ще се съсредоточите и ще се интересувате повече от вашите притежания, вашите постижения и като цяло това, което наистина има стойност за вас.



Лъв – Имате емоционална нужда да се откроявате, да демонстрирате таланта си, да флиртувате. Днес е идеалният ден да изпробвате нови неща, да придобиете нови преживявания, да участвате в тайни действия.

Дева – Бъдете внимателни, днес е изключително важно да се съсредоточите. Предстои ви сериозен разговор и е най-добре да се подготвите старателно навреме. Запазете спокойствие и не се забърквайте в задкулисни ситуации и истории.

Везни – Сега ще имате възможност да се измъкнете от всички и всичко и да направите приятни промени по различни начини! Вашият приоритет днес определено са вашите приятели. Освен това има възможност за ново запознанство.

Скорпион – Изправени сте пред голямо предизвикателство и ви се струва, че пред вас на пръв поглед има нерешими проблеми. Запазете спокойствие и не заравяйте главата си в пясъка. Внимателно планирайте своите ходове на действие.

Стрелец – В личния си живот имате усещането, че в момента плавате в неизследвани води и с много вятър. Бъдете находчиви и гъвкави, така че по-бързо да откриете възможните решения и в крайна сметка ще изненадате партньора си по положителен начин.

Козирог – Днес всички ваши задължения и отговорности ще излязат на повърхността, изисквайки незабавната ви мобилизация и действия, така че най-накрая да бъдат уредени! Не губете ценно време, погрижете се дори за най-малкия детайл!

Водолей – Днешният ден със сигурност ще ви предложи приятни моменти, безгрижие и облекчение! Ще успеете да проектирате конструктивно себе си и най-вече вашата креативност и индивидуалност!

Риби – Днес решавате да търсите спокойствие и ще откриете, че ставате малко по-пасивни, в работата, събитията и междуличностните отношения! Някои събития и обстоятелства сега ще успеят да ви успокоят! По този начин успявате да възвърнете самочувствието и увереността!