Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през октомври ще плувате в море от емоции и страст

Скъпи Везни, ако септември се оказа донякъде непредвидим месец и в известен смисъл малко напрегнат, то октомври, напротив, определено започва по-спокойно, особено от емоционална гледна точка. Всъщност вашата опора ще бъде Венера, която с топлите си тригони в средата на месеца ще ви помогне да се докоснете до прости и познати неща, да подхождате към другите по по-спокоен, игрив, креативен начин. Ясно е, положителните транзити ще благоприятстват и сферата на любовта. Опитайте се да изразите желанията си без страх и вижте какво ще се случи!

Искате и копнеете за някакви резултати в работата, но искате да ги постигнете по различни начини. Знаете, че трябва да обърнете внимание и на други области от живота. Няма смисъл да се опитвате да се приспособявате към ситуации, които не ви харесват, или да се опитвате да спечелите социално одобрение. Движете се според силите си и отлагайте всякакви решения, отнасящи се до важни въпроси, ако не сте сигурни.

Месец на много енергия. Чувствате необходимост да организирате дома си, нещата си. Няма да имате проблем да предприемете реформа, която подобрява собствения ви дом.

Вашите интимни моменти се характеризират със страст и интензивно чувство, което ви удовлетворява и балансира ситуациите. Ако сте необвързани и търсите любов, имате много шансове да срещнете човека, когото търсите, сред тези, които флиртуват с вас. Позволете си да плувате в морето от емоции и страст, оставяйки настрана всички съмнения и задни мисли. Те няма да ви помогнат да продължите напред. Може да намерите някой, когото сте готови да следвате; този човек може да стане ваш духовен гуру или бизнес ментор.