Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, прожекторите днес са насочени към вас

Овен – Предиобедните часове могат да бъдат посветени на завършването на делата ви. В средата на деня ще имате други притеснения и ще забравите за първоначалните си планове. За да постигнете нещо, трябва първо да преодолеете силната съпротива на околната среда, да мобилизирате всички сили.

Телец – Не действайте на своя глава през днешния ден. Вземете и мнението на партньора си под внимание. Това засяга колкото вас, толкова и него. Спокойно можете да се отдадете на романтика и творчество.

Близнаци – Ако още от сутринта се настроите да преодолявате трудностите, дори може после да ги не ги забележите. Въздържайте се от спорове и конфликти. Днес е по-добре да следвате ситуацията и да действате според обстоятелствата.

Рак – В началото на деня е необходимо да се запасите с положителни впечатления, вдъхновение, вяра в най-доброто. Следобед ситуацията ще се промени значително. Любовната среща, насрочена за тази вечер, ще ви остави с приятни спомени.

Лъв –
Може би ще бъдете възпрепятствани от делови ангажименти или проблеми със самочувствието. Въпреки това шансовете ви за успех са доста големи. През деня могат да бъдат обобщени първите резултати от последните дейности. Ако сте твърдо убедени, че сте избрали единствения правилен начин, вашият ентусиазъм дори може да се увеличи.

Дева – Въпреки че цените сигурното и обичайното, днес е добре да предпочетете непредвидимото и предизвикателното. Не пропускайте нито една възможност. Възползвайте се от всички шансове, дори и най-минималните.

Везни – Прожекторите днес са насочени към вас. Поемете инициативата в свои ръце, правете каквото искате, но просто се възползвайте от късмета си. Ще създадете около себе си лека и приятна атмосфера, ще предразполагате събеседниците си към себе си.

Скорпион – Днес ще можете да покажете вашите скрити таланти. Завършете това, което сте започнали. Ще съумеете да се справите с една доста опърничава личност. Създайте около себе си атмосфера на престиж, мистерия и ще предизвикате интереса на лицата от противоположния пол.

Стрелец – Любовна история, започнала в този период, ще има романтични нюанси и може да се развие по неочакван, нестандартен сценарий. Вероятно ще изпитате възвишени чувства, които нямат нищо общо със земните страсти.

Козирог – Не натоварвайте себе си и другите с работа, ако видите, че вдъхновението ви се е изпарило. Бъдете снизходителни към собствените си и чужди слабости. Не се обиждайте от шеги по ваш адрес. Те навярно не са злонамерени.

Водолей – Възприемайте със сетивата си всякаква информация, която може по-късно да ви послужи. Във ваш интерес ще работят вашият чар, индивидуалност и разум. Вложете малко сърдечност в отношенията и това ще придаде нов нюанс на сивотата на ежедневието.

Риби – Не се препоръчва да се извършват големи покупки и важни финансови операции, както и да се инициират нови начинания, свързани с повишена отговорност. До късно вечерта ще се запази тенденция към вземане на спонтанни решения.