Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, пуснете се по течението. Стрелци, доверете се на инстинктите си

Препоръчва се да продължи започнатата работа. Желателно е да се решават проблемите с минимална отговорност.

Овен
– Получавате огромно удовлетворение, като свършите работата си. Тези, които копнеят за прекъсване на рутината, ще получат шанс да пътуват до някое ново място. Вълнуващ ден за влюбените.

Телец – Може да се наложи да изгладите някои неща, преди да станат грозни. Семеен проблем ще трябва да бъде решен дипломатично, ако искате мирът да възтържествува у дома. Обърнете специално внимание на хигиената, ако се храните навън.

Близнаци – Заслужавате потупване по гърба, тъй като ще свършите доста важна работа през деня. Днес вероятно ще имате късмет както по отношение на парите, така и по отношение на любовта. Вашият балансиран подход ще помогне за разрешаване на въпрос.



Рак
– Важно е да сте наясно с фалшивите приятелства. Можете да ги забележите, като търсите непоследователни действия, празни обещания и липса на истинска подкрепа. Въпрос на време е истинските им лица да бъдат разкрити.

Лъв – Успехът е по силите ви, но само ако имате доверие в себе си. Имате способността да мислите извън рамките, така че се доверете на инстинктите си и оставете идеите си да текат. Не забравяйте, че упоритата работа винаги се отплаща накрая.

Дева – Днес желанията изглеждат по-постижими. Откритостта ще помогне за подобряване на отношенията. Можете да се насладите на взаимно разбиране. Решение по въпрос, свързан с имущество, може да бъде взето във ваша полза.

Везни – Пуснете се по течението, оставяйки място за растеж и хармония. Доверете се на Вселената, че като се откажете от контрола върху непредсказуемите моменти, вие създавате пространство за страхотни възможности и истински връзки за процъфтяване.

Скорпион – Най-печелившият ден е предвиден за тези, които се занимават с покупка и продажба. Ще успеете да разсеете напрегната ситуация в работата с такт и дипломация. Някой, който ви харесва изключително много, вероятно ще направи нещо специално за вас.


Стрелец – Днес вашата интуиция ще ви бъде полезна на работното място. Доверете се на инстинктите си и бъдете отворени към нови възможности. Съсредоточете се и не се страхувайте да поискате помощ, когато имате нужда от нея.

Козирог – Положителното настроение ще ви помогне да разрешите семеен проблем по приятелски начин. Не забравяйте първо да се погрижите за собствените си нужди и емоции, преди да се гмурнете в каквато и да е ситуация. Изплатете дълга си за сън, преди да се отрази на здравето ви.



Водолей – Възползвайте се от възможността да проведете задушевен разговор и да установите по-силна емоционална връзка с партньора си. Ако сте необвързани, вярвайте, че Вселената ще ви доведе правилния човек, когато му дойде времето.

Риби – Днес ще имате възможност да се свържете с вътрешното си Аз и да се задълбочите в емоциите си. Независимо дали става въпрос за предизвикателство, пред което сте изправени, или проблем във връзката, Вселената ви призовава да се доверите на интуицията си и да слушате сърцето си.