Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, следвайте сърцето си, за да сте щастливи

Овен – Днес с всичко планирано лесно ще се справите. Добре е да се избягват споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и активен отдих със семейството или приятели.

Телец – Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. Вашето спокойствие създава атмосфера на хармония. В личния ви живот ще има увлекателна динамика и възможност да повлияете върху случващото се чрез действията си.

Близнаци – Днес нямате склонност да изразявате силни чувства или да се държите твърде емоционално. Напротив, с вашето спокойствие вие положително ще влияете върху другите, правейки ги по-балансирани.

Рак – Денят е по-подходящ за почивка, а не за активни действия, но вие сте решени да свършите куп неща. По-късно във времето, може да ви обхванат внезапни пориви да превключите на друга вълна и да предприемете нови действия.

Лъв – Ако планирате шопинг, не излизайте сами и бъдете с човек до себе си, чиито съвети ще са ви нужни. Адреналинът ще тече през вените ви и ще се чувствате живи отново. Насладете се на вълнението.

Дева – Не обстоятелствата около вас, не другите, а вашият максимализъм може да ви докара неприятности. Не атакувайте близките си за дреболии. Отпуснете се, за да могат да се отпуснат и те. Извън дома ви очакват по-приятни емоции.

Везни – Това е идеален ден за укрепване на отношенията ви с близките. Вие обаче предпочитате да бъдете в компанията на един човек, който има специално място в сърцето ви. Следвайте инструкциите на сърцето, за да сте истински щастливи.

Скорпион – Можете да ви обземе известно безпокойство или някакво емоционално напрежение, при това без особена причина. Бихте искали да изкажете всичко, което ви се е насъбрало, но добрите отношения с другите са важни, така че е по-добре да запазите днес мислите само за себе си.

Стрелец – Близките ви може да са недоволни, че отделяте повече време на себе си, отколкото внимание на техните нужни. Вместо да се създават излишни търкания, нека ваш приоритет в днешния ден да бъде поддържането на хармония и разбирателство в отношенията.

Козирог – Днес е необходимо да сте по-предпазливи във всичко – пазаруване, отношения, по други въпроси. Необходимо е да се държите деликатно, за да не засегнете чувствата на някой от близките ви случайно. Добре е да се избягват конфликти.

Водолей – Препоръчва ви се да прекарате известно време насаме със себе си, да помислите за действията си, да преосмисли поведението си, да поиска прошка от другите, дори и да не виждате някаква особена причина да го правите.

Риби – Добре е да бъдете предпазливи. Избягвайте да планирате нещата. Дайте си време да прецените дали някой заслужава да бъде ваш приятел или не. Днес любовта ще накара някои от вас да се почувстват на седмото небе.