Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, заслужавате да се позабавлявате! Вълнуващ ден очаква Рибите

Нежелателно е да се започват нови мащабни дела. По-добре е да продължите да решавате текущи проблеми или да стартирате малък проект.

Овен – Това е ден, който дори може да ви отегчи малко, защото ви приканва да бъдете учтиви, за да спечелите благоволението на другите. Може би трябва да проявите търпение или поне да имате предвид, че това не е най-доброто време за притеснения.

Телец – Искате да сте свободни, но задълженията ще останат неизпълнени. Може дори да загубите някои предимства, от които сте пропуснали да се възползвате. Важно е да бъдете разумни и ако видите, че се изнервяте, опитайте се да се успокоите.

Близнаци – Вие сте в добра форма и това не е малко. Да бъдете по-търпеливи във всяка ситуация е страхотно и може да ви помогне да не смесвате нещата твърде много. Може да се почувствате изненадани в определени ситуации.

Рак – Може да видите много от ситуациите, които ви разстройват, като предизвикателства, предназначени да ви изправят на крака. Важно е да запазите спокойствие, но не както обикновено с много нервни паузи, а твърдо, невъзмутимо спокойствие.

Лъв – Денят е много подходящ да си починете или ако това не е възможно, поне да си позволите и да си осигурите пребиваване в по-спокойна атмосфера. Също така може да съберете цялото семейство на вечеря или да излезете с приятели.

Дева – Това е ден, който можете да смятате за лесен, ако се погрижите да го направите такъв за себе си. В допълнение към това, което вече знаете от опит, би било добре да не настоявате твърде много за определен начин на правене на нещата.

Везни – Предстои ви ден, в който имате повече свобода на избор и движение, поради което би било добре да изберете по-спокойно темпо във всичко и оптимистичен подход към всеки проблем. Днес е добре да прекарате малко време с приятели. Вие заслужавате да се позабавлявате!

Скорпион – Това е ден, който може сериозно да подложи на изпитание вашето търпение и добронамереност. Разбира се, за предпочитане е да останете любезни във всяка ситуация, но днес ще ви бъде по-трудно да запазите това отношение.

Стрелец – Може да не харесвате интензивността на определени моменти, но би било по-добре да се опитате за възстановяване на баланса. Да се ядосвате няма да ви помогне, няма да е от полза и за околните.

Козирог – Изобщо не е подходящото време за радикални реакции или вземане на важни решения. Възможно е да изпуснете нервите си точно когато имате най-голяма нужда да запазите самообладание и това да развали спокойствието ви.

Водолей – Денят може да си го оформите по ваш вкус. Необходим е конструктивен подход, дори в трудни ситуации. Би било добре да отделите малко повече време, за да разплетете възлите, които сами сте създали и да опростите определени планове, решения или нагласи.

Риби – Днес може да има голямо вълнение в различни области на живота, както в сантименталната сфера, така и в приятелския кръг. Ако съумеете поне отчасти да запазите вътрешния си мир, ще се справите с предизвикателствата на деня без много усилия.