Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, звездите обещават положителни промени

Овен – Използвайте стратегия - с няколко умни и печеливши хода можете да постигнете неочаквани цели. Положителната астрална конфигурация прави добър денят. Вие ще постигнете мир с тези, които носите в сърцето си - диалогът винаги е най-доброто решение.

Телец – Меркурий ви награждава за вашата упоритост и ви помага да разширите перспективите си. Ще вземете важни решения. Ден на малки професионални победи. Обърнете внимание на това, което казвате, можете да компрометирате себе си.

Близнаци – Ще имате склонност към необмислени разходи. Опитайте се да бъдете практични и не правете импулсни покупки. Оставете за друг ден. Влиянието на планетите ви дава неудържима активност, но повишената жизненост може да доведе до пренапрежение, което ще предизвика неправилни действия и конфликтни ситуации.

Рак – Можете да очаквате всичко, но не и спокойствие. Най-вероятно вълнението ще бъде свързано със семейството и близките. Дошло е време да се решават въпроси, които дълго време са били пренебрегвани или просто не им е обърнато внимание.

Лъв – Внимавайте да не предизвиквате конфликти. Планетарните влияния на този ден обаче могат да променят енергийния поток във ваша полза, което ще ви даде вдъхновение и усещане за единство със света. Може би ще намерите нова област на приложение на вашите способности.

Дева – Използвайте космическата енергия в своя полза. Изберете измежду приятелите си някой, когото смятате за успешен и го помолете за помощ или потърсете съвет. Може би този човек ще бъде двигателят на положителна промяна в живота ви.

Везни – Звездите обещават положителни промени. За щастие колелото се върти в положителната посока. Марс влива толкова много смелост и воля, че вие ще постигнете успех и удовлетворение. Пазете се от лекомислени постъпки.

Скорпион – Днес вие сте непостоянни във вашите желания. Необмислените думи или действия могат да създадат напрежение с близките ви. Звездите ви съветват да се доверите на потока от събития, да усетите новите тенденции и да ги използвате в своя полза.

Стрелец – Меркурий ще ви насочи към правилния избор. Ще имате силата да поемате нови предизвикателства. Вземете нещата в свои ръце. Станете режисьор на събитията на днешният ден. Изискванията ви към другите нарастват. Внимавайте!

Козирог – Марс подкрепя вашата креативност и ви насърчава да дадете най-доброто от себе си. Ще намерите решения, които досега не сте пробвали. Съсредоточете се върху собствените си интереси и създайте необходимите условия за това.

Водолей – Вие ще можете да забележите добрите възможности, но само ако се вгледате внимателно в света около вас и не сте твърде погълнати от дреболии. Не се превръщайте в перфекционисти, иначе ще пропуснете шансовете си.

Риби – Юпитер гарантира голяма креативност и много успехи. Довършете започнатото в професионално направление. Чувствителността няма да бъде във ваша полза, опитайте се да виждате нещата от по-реалистична гледна точка. В любовта не разчитайте изцяло на интуицията, а се водите по разума.