Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, звездите ви готвят приятна изненада

Овен – Днес ще имате правилна преценка за събитията около вас и благодарение на своевременната ви намеса, обстоятелствата ще се променят в положителна светлина. Може да срещнете обаче пречки и затруднения.

Телец – Днес не участвайте в спорове и дискусии, избягвайте клюките, не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликти. Ниският жизнен тонус не се опитвайте да преодолеете с енергийни напитки.

Близнаци - Обърнете внимание на знаците, които Вселената ви изпраща. Интуицията може да ви подскаже как да намерите нови източници на доходи, как да направите живота си по-удобен и по-приятен.

Рак – Ако предпочитате активен начин на живот, тогава пристъпете към делата рано сутринта. Колкото по-близо отивате към вечерта, толкова по-малко желание ще имате да предприемете нещо. Това е добър ден за вземане на решения по материални въпроси.

Лъв – Днес ще се почувствате силни и уверени, ще можете лесно да реализирате стратегиите си. Вие изобщо не трябва да разчитате на другите, а единствено на собствените си сили. Може да се почувствате привлечени от някого.

Дева –Непредвидени промени могат да променят плановете ви, но доброто ви настроение ще ви помогне да се справите с малките проблеми. Въпреки това бъдете много внимателни. Енергията на деня е сложна.

Везни- Звездите подготвят приятна изненада за вас, така че бъдете активни - срещайте се с хора, общувайте. В този ден много неща се развива във ваша полза, дори не е нужно да предприемате решителни действия.

Скорпион- Ще се представите по-сериозно от обикновено и ще искате да посветите време на наистина важни неща. Бъдете спонтанни. Днес е голяма вероятността някое непознато лице да привлече интереса ви.

Стрелец- Звездите ви дават много енергия, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се желание за активно действие. Проявете повече въображение и творчество. Всяко нещо, с което се захванете в този ден, трябва да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте.

Козирог- Положителните влияния на планетите засилват интуицията ви, така че вашите решения да бъдат правилни. Имате нужда от промяна. Ще имате свободата и смелостта да действате така, както искате. Обърнете повече внимание на здравето си и почивката.

Водолей- Положителното отношение към общуването с другите ще помогне за укрепване на всякакви отношения, както лични, така и делови. Много внимание ще трябва да се обърне на семейството. Въпреки че близките могат да създадат проблеми, вие сте в състояние да ги разрешите.

Риби- През днешния ден не е желателно да оставате дълго време сами и да се предавате на унинието. Колкото повече хубави емоции и впечатления съберете днес, толкова по-добре ще се почувствате. Благоприятно е за пътуване.