Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, бъдете внимателни днес. Риби, отдайте се на любимите си хобита

Ден на пасивната енергия. Усилията за големите действия ще бъдат напразно пропилени.

Овен – Време е да се захванете с преговори, които не търпят отлагане. В този ден с удоволствие ще изпуснете парата, ако намерите къде. Чувствате нужда да сте в движение и да се заредите с адреналин.

Телец – Около вас всичко се развива, всичко се променя, новостите не спират. Ако имате някакви планове или проекти, няма да срещнете никакви пречки, никакви спирачки, можете да започнете да мечтаете за светло бъдеще.

Близнаци – Не прекалявайте с мърморенето и критиките си, рискувате да обидите близките си с нервността си, която ви кара да сте в отбрана всеки път, когато заговорите. Денят е малко напрегнат на емоционално ниво.

Рак – Денят е добър да се възползвате от многото възможности, които ви се предлагат. Случки, интересни съвпадения, случайни срещи ще изпъстрят тези дни с възможности, които са колкото изкусителни, толкова и мимолетни.

Лъв – Нищо не пречи на вашите действия днес! Вие сте в добра форма и имате много конкретни неща за вършене. Ще атакувате фронтално задачите, които ви очакват. Чувствате се готови да прегърнете света, но все пак внимавайте къде стъпвате...

Дева – Един оптимизъм, доста относителен при това, доминира през този ден. Имате възходи и падения в настроението. Можете да разчитате на приятелите си да насърчават вашите инициативи. Денят е чудесен да се забавлявате в приятна компания.

Везни – Опитайте се да останете разумни в поривите си към доброто, красивото, скъпото, романтичното. Денят е много приятен, но не трябва да завършва с излишни килограми, илюзия за любов, банкова сметка в червено или сантиментално разочарование.

Скорпион – Започнете деня добре отпочинали и с ясното съзнание, че може да настъпи положителна промяна. Време е да се отпуснете в приятна компания, а работата, разходите и домашните задължения, оставете за след няколко дни.

Стрелец – Вашите стремежи са високи, вашите проекти са смели, вашите желания за пътуване се увеличават. Денят е добър да се посветите на желанията си и да им дадете импулс. Интуицията е особено полезна за разделяне на възможното от химеричното.

Козирог – Този ден предвещава силно желание за свобода. Настроението и енергията на деня ви кани да мислите мащабно! Тревата не винаги е по-зелена другаде, но понякога трябва да поемате рискове, за да проверите.

Водолей – Бъдете внимателни днес, не се оставяйте да бъдете завладени от нуждите на другите, това би било в ущърб на вашите финанси или на време. Трябва да изградите отново котва, която да ви задържи и помогне да устоите на изкушенията.

Риби – Денят е идеален да намалите темпото, да се отдадете на любимите си хобита и да планирате вечер с приятели. Възползвайте се от възможността да се отпуснете и да се забавлявате! Особено радостен ден, благоприятен за стопляне на сърцето ви.