Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес авантюристът във вас ще открива нови светове

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж да се появи раздразнение. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми.

Овен - Днес съвпада на Меркурий-Сатурн насърчава рационалното мислене. Това е подходящ момент за изготвяне на солидни, твърди и практически планове за бъдещето и вероятно сега ще получите доста полезен съвет от приятел.

Телец - С напредването на деня вашето мислене става по-фокусирано или сериозно. Тъй като Меркурий и Сатурн се събират в горната част на вашата слънчева карта, тежестта на вашите отговорности или работа може да падне върху вас.

Близнаци - Днес може да получите положителни новини, свързани с вашите финанси. Съвпадът на Меркурий-Сатурн ви поставя в по-сериозна или фокусирана нагласа. Нуждата от търпение става очевидна сега. Може да осъзнаете необходимостта да направите малка жертва.

Рак - Думите ви днес имат по-голямо въздействие от обикновено. Стремете се да се възползвате от възможността да завършите нещо, което сте отлагали. Меркурий и Сатурн обединяват усилия и вие сте склонни да видите практическата или реалистичната страна на действителността.



Лъв - През първата половина на деня е най-добре да не се опитвате твърде много да се обяснявате, тъй като има известна тенденция да усложнявате проблема. По-късно ще сте по-склонни да търсите емоционално освежаване или отстъпление.

Дева - Вие сте магнетични. Между вас и хората около вас се създава красив, топъл приятелски поток от енергия. С напредването на деня може да се отрезвите в определена област от живота си, особено свързана със здравето, работата, навиците, задълженията.

Везни - Вие сте настроени към творческата, въображаема и артистична страна на домашния ви живот и внасяте допълнително състрадание, грижовност и разбиране в семейните и лични отношения.



Скорпион – Можете да довършите започнатото. Поставете филтър в устата си, когато общувате с любимите си хора и внимавайте какви думи избирате. Не наранявайте тези, които ви обичат безусловно.

Стрелец - Гледате на нещата реалистично и открито изразявате своите виждания. Срещите с роднини и приятели ще бъдат чудесен начин да презаредите батериите си. Любовните емоции бавно се стабилизират. Готови сте за конструктивни разговори.

Козирог - Други са привлечени от вас и вероятно това е романтичен интерес. Съвпадът на Меркурий-Сатурн във вашия ресурсен сектор ви подтиква към практично мислене. Стремете се да бъдете реалисти, но не и песимисти. Колкото по-сигурни се чувствате сега, толкова по-добре.

Водолей - Нищо не може да попречи на авантюриста във вас да изследва нови възможности и светове. В любовта се научете да слушате повече и да говорите по-малко. Готови сте да преминете отвъд пределите на обичайното.

Риби – Спрете да мислите за предстоящи отговорности и се отдайте на заслужена почивка. Важно е да не позволявате на други хора да ви натоварват. Не е необходимо да се чувствате отговорни за проблемите на останалите.