Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес е вашият ден!

Овен – Пред вас има много задачи и дейности за вършене. Правете всичко с решителност и ще видите как можете да ги завършите задоволително и своевременно. Не отлагайте за утре това, което трябва да направите днес.

Телец - Когато има добросъвестност и искреност, всичко може да бъде решено. Дори и да сте прави за нещо, не го поставяйте по начин, който може да нарани тези, които обичате, понякога е за предпочитане да отстъпите, за да запазите това, което си заслужава.

Близнаци –Космическата динамика е такава, от която трябва да се възползвате. Вашето шесто чувство е, което ви помага да разберете по-добре другите. Избягвайте обещания, дадени при силни емоционални състояния.

Рак - Балансът е основното и когато го нарушавате, винаги изпитвате проблеми. Слънцето с Меркурий ви отварят пътя на продуктивни контакти. Транзитът на Луната ви вдъхновява сантиментално и украсява аурата ви с уникален и неповторим магнетизъм.

Лъв - Време е да внесете обновление в любовния си живот. Въпреки че върви много добре, винаги може да стане още по-добре, а ако се е случило обратното, това е подходящият момент да поправите нещата.

Дева - Често се чувствате сякаш сте в клетка, започва да се събужда желание да изпитате нещо необичайно. Искате нови приключения, свежи впечатления. Добър момент за задълбочаване на отношенията с любимия човек.

Везни - Луната е във вашата стихия въздух и сега получавате вълна от сигурност, която ви обгръща и вдъхновява. Движението на Венера - планетата на любовта, подчертава и засилва вашата чувствителност.

Скорпион – Трябва да използвате своя талант, за да планирате внимателно изход от тази ситуация, която ви притеснява, но не се обезсърчавайте. Нещата може да поемат позитивен обрат. Вашият любовен живот би могъл да придобие стабилност. Може да започнете да правите дългосрочни планове с партньора си.

Стрелец – Денят може да донесе изненади. Не предприемайте стъпки назад и не спирайте, не позволявайте на другите да ви разколебаят. Възможно е да имате неочаквани идеи, планове за творчески начинания. Опитайте се да ги приложите скоро.

Козирог – Буря от позитивни емоции ще ви обхване днес. С всеки час усмивката ви ще става все по-широка. Прекарайте вечерта в интимна атмосфера с хората, които обичате най-много. Това е рецепта за създаването на прекрасни спомени за вас.

Водолей – Със сигурност днес ще бъде хубав ден, без стрес. И тъкмо на време. Напоследък работихте твърде усилено и заслужавате да почивате. Има вероятност да съблазните някого с изкусителния си глас и начина на изразяване.

Риби- Вашият управител Нептун влиза в няколко планетарни опозиции тези дни и влияе върху различните области на вашата личност. Очаква ви сантиментално откритие или откровение, което ще ви достави много радост.