Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес е време за флиртове и закачки

Благоприятен ден. Вътрешният ви глас ще ви подскаже какво и как да го направите. Решението ще бъде намерено внезапно. Подходящо време за пътуване.

Овен – Днес ще преобладава доброто настроение и ще играете положителна роля в живота на другите. Вие се стремите към по-голяма свобода на действие, поради което можете да станете лидер във вашата малка общност.

Телец – В началото на деня трябва да действате решително във всички области, които ви интересуват. Напрежението, което се усеща напоследък, бавно, но намалява. Звездите предупреждават: днес съществува голям риск от настинка или инфекция. Избягвайте местата с много хора, грижете се за гърлото си.

Близнаци – Бъдете гъвкави. Промените около вас може да не са големи, но ще трябва да се адаптирате бързо към тях. В любовните си отношения се стремете към компромиси, търпение и толерантност.

Рак – Днес може да ви обземе носталгия. Няма смисъл да се връщате към стари чувства, спомени от миналото или съжаление за прекъснати отношения. Подходящо време за срещи, пътуване и разходка. Чрез това ще получите нови разнообразни и положителни емоции.



Лъв – Вашата вродена жизненост ще ви помогне да излезете от всяка компрометираща ситуация. Всичко, което правите днес, ще бъде белязано от успех. Възползвайте се от доброто време, през което преминавате.

Дева – Твърде е възможно да се усложнят взаимоотношенията вътре в семейството, а също да се появят разногласия с околните. Старайте се да се съсредоточите върху положителните емоции, дистанцирайте се мислено от чувствата за наранено самолюбие.

Везни – Ситуацията изисква да проявите по-добра организираност и да заемете конструктивна позиция. Не се нагърбвайте с допълнителни задължения и отговорности. Вашите са достатъчни засега.

Скорпион – Каквото и да предприемете, ще се справите. Бъдете по-рационални в харченето на пари. Възможно е да направите непланирани разходи. Може да предприемете покупки под влиянието на моментно желание, но напълно излишни.



Стрелец – Не се притеснявайте за дреболии. Този ден е много по-добър, отколкото може да изглежда на пръв поглед. За тези, които не се страхуват да поемат рискове и посрещнат съдбата си, ще се отворят нови възможности.

Козирог – Не се тревожете за нещата, които не можете да промените. Опитайте се да зарадвате любимия човек с внезапен подарък без причина или чрез някакъв романтичен жест, който той не очаква от вас.

Водолей – Ще имате настроение за флиртове и шеги, в което няма нищо лошо. Успех в любовта очаква тези, които не седят бездейно, лесно осъществяват нови контакти. Бъдете гъвкави и отворени към света и със сигурност ще се появят нови възможности.

Риби – Старайте се да прекарате спокойно този ден. По-добре е да не планирате важни неща - вероятно ще срещнете трудности. Правилно разпределяйте силите си и обмисляйте старателно действията си.