Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес избягвайте споровете

Овен – Можете да направите много в този ден, но трябва да действате бързо. Така че не се опитвайте да отлагате нищо. Колкото по-скоро предприемете важните неща, толкова по-лесно ще бъде постигането на желаните резултати.

Телец – Не е лош ден. За да постигнете най-добри резултати, действайте сами, не чакайте одобрението на другите и не разчитайте на тяхната подкрепа. Смелите, оригинални решения често са най-добри, дори ако не всеки може да ги оцени.

Близнаци – Денят е добър, защото ви позволява да научите много, да натрупате полезен опит. Въпреки че много от вашите инициативи са неуспешни, вие не се оплаквате, но правите добри изводи - това ще ви позволи да избегнете грешки в бъдеще.

Рак – Успешните съвпадения не са изключени, но ще бъде необходимо да проявите изобретателност, за да се възползвате от тях. Добро време да оцените плановете и да определите какво ви помага и какво ви пречи за изпълнението им.

Лъв – Труден ден по отношение на комуникацията. Околните хора често не отговарят на вашите очаквания и изисквания. Понякога се огорчавате или се ядосвате. Старайте се да не давате свобода на емоциите.

Дева – Денят не обещава лесен успех, но можете да постигнете отлични резултати, ако вложите повече усилия. Не се отказвайте от плановете си, ако нещо се обърка – помнете, че настойчивостта постига чудеса.

Везни – Вашата приятна и очарователна природа е като вдишване на глътка чист въздух за всички около вас. Луната в Овен ще ви накара да се чувствате още по-енергични и радостни днес. Може да се почувствате само малко несигурни относно връзката си с партньора си.

Скорпион – Денят върви добре, позволявайки ви, макар и не веднага, да получите това, което искате и да реализирате вашите планове. Подходящ е за важни срещи. Подготвяйки се за тях, обръщайте специално внимание на външния си вид: колкото по-добре изглеждате, толкова по-лесно ще бъде да направите добро впечатление.

Стрелец – Ще ви вълнуват въпроси свързани с хора от противоположния пол. Ще се покажете като много ларж. Внимавайте да не загубите чувството си за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на още други неща.

Козирог – Ще срещнете трудности, но няма непреодолими пречки. Не и за вас. Нещо в плановете ви е възможно да се обърка и това няма да ви хареса особено. Днес комуникацията с жени, особено с по-възрастни от вас, може да ви бъде полезна.

Водолей – Не е изключено да кръстосате шпаги с някой от колегите ви. За да не се случи това, добре ще бъде да избягвате започване на спорове и влизане в разправии. Бъдете предпазливи и не разкривайте неща, за които може да съжалявате след това.

Риби – Днес ще бъдете особено стриктни и дисциплинирани и това ще ви спаси от излишни разходи. Можете да се заемете спокойно с вашите дела и да ги приведете към изпълнение. Успешни контакти с началството ще имате, особено жените.