Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес любовният ви живот ще разцъфне

Целта на деня – съпротивлявайте се на изкушенията, преодолявайте слабостите си, контролирайте мислите, емоциите и действията си.

Овен – Нещата няма да вървят по план. Нещо ще ви извади от пътя. Няма да имате много енергия за еротични приключения. Ако обаче партньорът ви поеме инициативата, вие ще можете да се отпуснете и да се насладите.

Телец – Ще изпълнявате няколко задачи едновременно, ще скачате между проектите и ще се опитвате да завършите всичко заедно. Не се страхувайте да поискате помощ. Не забравяйте, че дори малките неща имат значение.

Близнаци – Денят носи предизвикателство към самочувствието ви: може да се чувствате немотивирани да продължите напред. Погрижете се за здравето си: почивайте и сменете фокуса, не поемайте твърде много задължения, отложете физическата активност, ако се чувствате претоварени.



Рак – Денят ви предизвиква да излезете от автоматичния режим и да се стремите да разсъждавате повече върху множеството възможности, които могат да дойдат. Хората могат да ви разочароват със своята грубост, празни обещания или мудност. Бъдете по-добри и разбиращи.

Лъв – Планетната обстановка не е толкова благосклонна към вас, както беше миналата седмица. Това означава, че ще трябва да разчитате само на себе си, а не на обстоятелства, които преди са се развивали успешно сами. Помислете добре къде ще насочите силите си?

Дева – Това е чудесен момент да оставите розовите си очила настрана и да се заемете с работата. Ако зададете правилно приоритетите си и работите методично, ще можете да изпълнявате задачите си с по-голяма лекота.

Везни – Днес ще бъдете доста объркани. Днешният ден ще бъде такъв, че събитията няма да вървят по план. Това се дължи на факта, че имате много недовършени ангажименти и всички те трябва да бъдат изпълнени.



Скорпион – Денят може да мине без много проблеми, стига да сте отворени и любезни, в противен случай можете да тръгнете по пътя на битки и разногласия. Пазете се от излишни завоевания — това е послание за необвързаните.

Стрелец – Вашата креативност и вдъхновение ще бъдат силни, така че това ще бъде идеалният ден за започване на нов проект. Ентусиазмът и оптимизмът ще ви тласнат към нови постижения. Започнете внимателно да управлявате финансите си.

Козирог – В този ден ще е трудно да останете хладнокръвни рационалисти. Силно ще се влияете от емоциите. Всичко ще възприемате и пречупвате през призмата на вашите чувства. Благоприятен период за единение с близки и любими хора.



Водолей – Планирайте напред. Това ще ви помогне да се чувствате по-сигурни. Няма да ви е трудно да поддържате позитивна атмосфера около себе си. Вашата спонтанност ще има положителен ефект върху любовния ви живот.

Риби – Не се изолирайте от целия свят. Може да не ви се разговаря с други хора, но около вас има такива, които си заслужават отделеното време. Не бъдете оскъдни на чувства и ще срещнете разбирането, от което се нуждаете.