Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес обстоятелствата са на ваша страна


Овен – Под влияние на Луната може да почувствате емоционален дисбаланс, но той няма да продължи дълго. Може да забележите знаци по пътя си. Вслушвайте се в разговорите на хората - по един или друг начин можете да уловите сигналите, които Вселената ви изпраща.

Телец – Има тенденция да се преувеличава, поради това оценката ви на случващото се може да бъде предубедена. Емоционалното напрежение расте, затова е добре да сте в уединение. Изкушенията са големи, така че помислете два пъти преди да купите нещо.

Близнаци – Днес лесно ще се справите с всички предизвикателства и препятствия по пътя, благодарение на вашата увереност. На работното място трябва да бъдете по-бързи в решенията. Доверете се на интуицията си.



Рак – Днес ще ви напомнят за себе си грешки от миналото, така че ще трябва да работите върху това да не ги повтаряте. На работното място разчитайте само на себе си. С вашето доверие може да бъде злоупотребено. В любовта ще се сблъскате с конкуренция, но трябва да имате повече увереност.

Лъв – Дайте си време за почивка, не затягайте графика си за ангажименти. Бъдете готови да се задоволите и с малкото, което имате. Разбира се, няма да е лесно да ограничите царствения си апетит, но при дадените обстоятелства е по-добре да се примирите.

Дева – Благоприятното разположение на звездите днес може да ви изведе на по-предни позиции. Отношенията с колегите и партньора ви ще бъдат хармонични. Подходящо време да се захванете със сериозни дела.



Везни – Потокът от космическа енергия ви прави малко неспокойни. Не позволявайте на добрите перспективи за напредък да ви подминат, поради пасивност и мързеливост. На работното място проверявайте информацията два пъти.

Скорпион – Днес сте достатъчно обективни, така че не се колебайте да действате като посредник на работното място. Покажете им обаче къде са вашите граници, ако се опитат да ви затрупат със задължения. В любовта ще се разсеят страховете, защото царуват хармония и радост.

Стрелец – Днес най-накрая ще подредите мислите си и ще можете да обсъждате теми, които отдавна сте избягвали. Не е изключено някои да почувстват емоционален дискомфорт или безпокойство с неизвестен произход.



Козирог – Днес трябва да се тревожите повече за собственото си здраве, отколкото за работата. Не приемайте ангажименти и промени в последния момент. Бъдете по-смели в любовта и търсете нещата, които обичате и очаквате.

Водолей - Обстоятелствата са на ваша страна. Използвайте го. Добър момент за задълбочаване на любовните връзки и приятелството. Може да си мислите, че рационалният подход в любовта прави отношенията стабилни и предвидими, но това не винаги е така.

Риби - Дайте си повече време за анализ на работното място. Днес сте склонни към небрежни грешки. В любовта импулсивността може да ви донесе само напрежение, така че успокойте реакциите и думите си.