Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес се отдайте на романтика

Денят, в който в околния свят и в хората около нас виждаме своето отражение. Това е предизвикателен ден, пълен с уроци и мъдрост.

Овен – Днес ще се окаже трудна задача да спазвате чувството за мярка и да бъдете умерени. Някои представители на знака ще изпаднат във властта на емоциите, които изцяло ще ги завладеят. Подходящо време да се отпуснете и да се радвате истински на живота. Без всякакви угризения!

Телец – Днешният ден ще извади на бял свят много въпроси. Спокойствието в семейната среда лесно може да бъде нарушено. Помнете, че разочарованието е лош съветник. Само чрез конструктивен подход ще можете да преминете през всичко.

Близнаци – Днес собствените ви дела и желания ще бъдат на първо място. По-добре се въздържайте от поверителни разговори с другите, както и от излишна показност на добрина. Най-подходящият начин е да се държите естествено.

Рак – Днес инстинктът ще ви води в правилната посока. Въпреки работата и задълженията, непременно отделете време за почивка и релаксиращи занимания. Хубаво е да не се доверявате на всички хора и да сте по-селективни относно това с кого прекарвате времето си.



Лъв – В днешния ден е добре да вложите повече разум в действията си. Не бива да се отпускате прекомерно, точно обратното – трябва да се стегнете! Голяма е вероятността да се допуснат грешки, последиците, от които да засегнат не само за вас, но и други хора.

Дева – Днес не е изключено да срещнете трудности в работата, но това да не ви притеснява. С повече търпение и постоянство всичко ще се нареди добре. Бъдете по-отговорни и организирани. Може да разчитате и на подкрепата на близки хора.

Везни – Ако отношенията с другите хора ви изморяват днес, намерете възможност да прекарате известно време далеч от всичко, дистанцирайте се от насъщните проблеми, потопете се в атмосфера на уединение и спокойствие.



Скорпион – Днес ще бъдете малко разсеяни и отнесени, а така може да пропуснете важни за вас неща. Личните отношения се развиват успешно. Вашият силен сексапил и загадъчност ще ви направят доста привлекателни в очите на противоположния пол. Може да заложите стръвта.

Стрелец – Днешното усещане за жизненост и креативност ще ви даде тласък да продължите напред по-уверено и смело, когато става въпрос за постигане на вашите цели. Винаги се опитвайте да действате методично, дипломатично и логично.

Козирог – Днес ще се посветите на своите задължения и работа. Пазете здравето си, което сега е уязвимо. Обръщайте внимание и на най-дребните симптоми. Вечерта се отпуснете, като се отдадете само на приятни занимания.



Водолей – Връзката ви изглежда има нужда от малко освежаване. Постарайте се да оставите обичайната рутина настрана и подгответе една любовна, романтична вечер с партньора си. Внесете малко разнообразие, направете нещо ново и неочаквано.

Риби – Днес нещата може да ви изглеждат малко трудни. Ако се налага променете позицията си. Опитайте се да бъдете по-оптимистични и вярвайте в себе си. Звездите ви съветват да разчитате главно на интуицията си и собствените си сили.