Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще настъпят изненадващи събития за вас

Неблагоприятен момент за нови неща. Прекарайте деня тихо и спокойно.

Овен – Драги Овни, внимавайте с емоционалните изблици, не правете прибързани заключения, не форсирайте нещата в отношенията. Пазете някои неща в тайна. Към вечерта денят ще е по-напрегнат и вероятно ще изпитате повече нервност и напрежение.

Телец – Поддържайте своите граници. Трябва да сте доста пестеливи относно това, което споделяте с хората, които по-малко познавате. Най-вече трябва да пазите тайни, които други са ви доверили. Пазете се да не попаднете под чужди внушения.

Близнаци – Атмосферата около вас може да е малко мъглива и объркваща. Очевидно не е подходящият ден за практически решения и незабавни действия. Подтиква ви да правите мечти и планове за бъдещето, но не и утопични. Не хаби енергията си в задънени улици.

Рак – Уикендът е натоварващ поради планетните транзити. Не поемайте рискове в непроверена територия. Бъдете внимателни в неделя вечер, тъй като при квадрата на Луната с ретрограден Меркурий може да възникнат недоразумения.



Лъв – Въпроси, свързани с вашите лични любовни отношения, създават повече объркване за вас в този момент, вероятно и по-силно раздразнение изпитвате, но не реагирайте импулсивно. Неподходящ ден за вземане на сериозни решения, тъй като е трудно да се различи истината от лъжата.

Дева – Поради планетните транзити отслабва чувството ви за логика и ви дават криле на въображението и мечтанието. Така че денят не е подходящ за важни практически решения, особено ако касаят работа или пари.

Везни – Може да изпитвате усещане за летаргия и по-тежко настроение. Вечерта, когато Луната образува квадрат с ретрограден Меркурий, внимавайте за недоразумения, грешки в комуникацията, а също и при пътуванията си, бъдете по-търпеливи по пътищата.

Скорпион – Ако трябва да вземете сериозно решение, добре е да оставите днешния и утрешния ден да отминат и да го направите по-късно. От друга страна, може да имате чувство на напрежение, летаргия или стресът да ви създава психосоматични проблеми.



Стрелец – В неделя ще се занимавате с някои практически въпроси. Днес може да се увеличат задълженията ви. Не приемайте нещата за даденост. Избягвайте вечерните конфликти по повод финансов проблем.

Козирог – Трябва да сте внимателни, докато шофирате, но и да се фокусирате върху комуникацията си. Луната преминава в Рак по обяд и насочва вниманието ви към близките ви взаимоотношения и партньорства, поставяйки по-голям акцент върху емоциите ви.

Водолей – Добре би било да не обръщате внимание на това, което чувате, защото не всеки има добри намерения към вас. Лица и събития могат да ви изненадат. Не се изключва напрежение между вас и партньора ви.

Риби –Вашата интуиция е много засилена сега за сметка на логиката, затова може би трябва да се вслушате във вътрешния глас на инстинкта, който ви насочва най-добре. Обърнете внимание на отношенията с партньори, тъй като може да има атмосфера на напрежение, но и на неразбиране.