Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще се радвате на взаимност в любовта

Овен - Сега повече от всякога трябва да оцените ситуацията трезво и да разгледате нещата реалистично. Пазете силите си - малко неблагоприятен период, който просто трябва да изчакате да отмине. За щастие, това няма да продължи дълго.

Телец - Днес е прекрасен ден за установяване на по-здрави връзки и изграждане на мостове между вас и любимия човек. Вечерта посветете на децата, помагайте им да се справят с проблемите си, дайте им мъдри съвети.

Близнаци - Днес вие сте толкова очарователни, както винаги. Старайте се да бъдете в центъра на вниманието. Не пропускайте възможността да демонстрирате своите таланти и уникален стил на другите.

Рак – Трябва да контролирате себе си и да следите действията и думите си. Отнасяйте се към всички проблеми по-спокойно. Прекарайте повече време в компанията на любимия човек. Организирайте романтична вечер за двама. Точно сега трябва да обърнете специално внимание на външния вид.

Лъв - Сега за вас най-важното е да запазите спокойствие и да се държите в ръце. Хороскопът ви показва, че е хубаво да прекарате почивните дни сами със себе си. Да се отдадете на размисъл, анализи, медитация, солидна почивка.

Дева - Старайте се да разрешите всички важни въпроси първата половина на деня, когато все още можете да контролирате поведението си. Вечерта бъдете по-внимателни към това, което казвате и правите. Романтичното настроение, което ще ви преследва през целия ден, може да ви накара да направите много глупави неща.

Везни – На работното място трябва да се организирате и да свършите възможно най-бързо поставените задачи. Старайте се да изглеждате зашеметяващо, когато излизате, особено тези, които търсят партньор.

Скорпион - Изразявайки благодарност към Вселената, по този начин отваряте благоприятни енергийни канали. Опитайте се да погледнете на света по нов начин. Научете се да виждате в него не само тъмните черни петна, но и положителните страни!

Стрелец - За да избягате от тъжните мисли, направете си подарък. Можете също да срещнете навън стари приятели или познати. Слушайте вътрешния глас, обърнете внимание на знаците и съвпаденията около себе си.

Козирог – Вероятно сега е най-доброто време да вземете важни решения. Изградете всеобхватни и смели планове, защото ще можете да ги реализирате. Звездите казват обаче, че не трябва да предприемате прибързани действия.

Водолей – Днес най-после можете да правите всичко, което ви се иска - да отидете на разходка, на шопинг, да се уедините у дома и да гледате хубави филми или да четете интересна книга. Партньорът ви ще ви отвърне с взаимност в любовта.

Риби – Сменете обстановката, отвлечете вниманието си от ежедневните задължения, отдъхнете си от шума и суетата. Ако имате с кого да го направите, защо не предприемете едно малко бягство от града на някое усамотено местенце през почивните дни? Безкрайно зареждащо ще ви се отрази.