Водолеи, днес ще се сбогувате с проблемите от миналото

22 юли 2021 | 08:35
4278
1
снимки: Unsplash
1

Днес миналото може да припомни за себе си като ви срещне с хора, които не сте виждали отдавна. Може да ви се разкрият някои тайни. Подходящо за активни действия.

Овен – Звездите са ваши съюзници. Ето защо всичко, което желаете и каквото решите, ще бъде ваше. Въпреки това, има условие. Не отлагайте тези проекти за по-късно. Само тогава успехът ви ще бъде гарантиран.

Телец – Днес ще бъдете чувствителни към критиките. Не се притеснявайте твърде много за мненията на другите и смело реализирайте вашите идеи. Бъдете внимателни зад волана и се грижете за здравето си.

жена

Близнаци – Всички възможности, които идват при вас, трябва да се използват максимално. Станете по-доверчиви към околните. Отхвърлете негативните мисли, започнете да мислите положително! Трудностите са временни.

Рак – Днес ще бъдете капризни и неспокойни. Някой може да критикува подхода ви към ежедневните ви задължения. В следобедните часове, позволете си момент на блажен мързел и не предприемайте рисковано действие.

Лъв – Днес ще бъдете доста упорити и има вероятност да се скарате с всички около вас. По-добре е да не се опитвате да насилвате нещата, защото рискувате да спорите с близки хора. Най-добре би било да се оттеглите и да направите нещо, което ще ви успокои.

Дева – Днес ще бъдете много амбициозни и няма да позволите на никого да ви дава инструкции. Не се препоръчва бърза работа. Опитайте се да изпълнявате задълженията си бавно, но точно, за предпочитане с предварително разработен план за действие.

Везни – Като цяло ви очаква успешен ден, но не поемайте прекалено много нови отговорности, защото можете да надценявате силата си. Следвайте гласа на сърцето си. Не се сравнявайте с другите. Вие сте уникални.

жена

Скорпион – На работното място вашата вродена интуиция ще ви помогне да излезете с лекота от всяка неудобна ситуация. Като котка, винаги падате на четири лапи. Днес ще бъде трудно да се придържате към плана на деня, защото неочаквано може да излезе нещо много важно.

Стрелец – Може да чуете днес доста болезнени думи от близък човек - може би дори от шефа си. Не се тревожете много, защото те са казани под афект. Не забравяйте, че предпазливостта си има своите предимства.

Козирог – Ще бъдете любознателни и предпазливи. Денят не е благоприятен за рисковани дела и въпроси. Обърнете повече внимание на чувствата на другите и избягвайте да се намесвате в споровете на други хора.

жена

Водолей – Можете да се радвате на добро здраве. Струва си да се използва това положително време, за да се откъснете от всички демони от миналото. Сега важното е какво можете да направите позитивно с живота си.

Риби – Рибите ще чувстват, че имат нужда от почивка - така че те ще насочат силата си към организиране деня за релаксация. Това е най-доброто решение, което могат да вземат. Спокойствие, малко удоволствие и преди всичко, отделяне от ежедневните проблеми.

Коментари

1 Бивш от НСГП
  22 юли 2021 | 10:18 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ЧЕ Брутално Грозен надежда msbrico Смрааадлив Мааангал , ЧЕ колко Зли Чаавееенца Маангал дечица вече изсрааа през твоя Зла, Гнууусна , Смраадлииваа и Сатанинска Маангал Циииганинн Пууутка @@@

 
 
Бивш от НСГП
22 юли 2021 | 10:22

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

Добави Коментар

Най-четени