Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще се сбогувате с проблемите от миналото

Днес миналото може да припомни за себе си като ви срещне с хора, които не сте виждали отдавна. Може да ви се разкрият някои тайни. Подходящо за активни действия.

Овен – Звездите са ваши съюзници. Ето защо всичко, което желаете и каквото решите, ще бъде ваше. Въпреки това, има условие. Не отлагайте тези проекти за по-късно. Само тогава успехът ви ще бъде гарантиран.

Телец – Днес ще бъдете чувствителни към критиките. Не се притеснявайте твърде много за мненията на другите и смело реализирайте вашите идеи. Бъдете внимателни зад волана и се грижете за здравето си.



Близнаци – Всички възможности, които идват при вас, трябва да се използват максимално. Станете по-доверчиви към околните. Отхвърлете негативните мисли, започнете да мислите положително! Трудностите са временни.

Рак – Днес ще бъдете капризни и неспокойни. Някой може да критикува подхода ви към ежедневните ви задължения. В следобедните часове, позволете си момент на блажен мързел и не предприемайте рисковано действие.

Лъв – Днес ще бъдете доста упорити и има вероятност да се скарате с всички около вас. По-добре е да не се опитвате да насилвате нещата, защото рискувате да спорите с близки хора. Най-добре би било да се оттеглите и да направите нещо, което ще ви успокои.

Дева – Днес ще бъдете много амбициозни и няма да позволите на никого да ви дава инструкции. Не се препоръчва бърза работа. Опитайте се да изпълнявате задълженията си бавно, но точно, за предпочитане с предварително разработен план за действие.

Везни – Като цяло ви очаква успешен ден, но не поемайте прекалено много нови отговорности, защото можете да надценявате силата си. Следвайте гласа на сърцето си. Не се сравнявайте с другите. Вие сте уникални.



Скорпион – На работното място вашата вродена интуиция ще ви помогне да излезете с лекота от всяка неудобна ситуация. Като котка, винаги падате на четири лапи. Днес ще бъде трудно да се придържате към плана на деня, защото неочаквано може да излезе нещо много важно.

Стрелец – Може да чуете днес доста болезнени думи от близък човек - може би дори от шефа си. Не се тревожете много, защото те са казани под афект. Не забравяйте, че предпазливостта си има своите предимства.

Козирог – Ще бъдете любознателни и предпазливи. Денят не е благоприятен за рисковани дела и въпроси. Обърнете повече внимание на чувствата на другите и избягвайте да се намесвате в споровете на други хора.



Водолей – Можете да се радвате на добро здраве. Струва си да се използва това положително време, за да се откъснете от всички демони от миналото. Сега важното е какво можете да направите позитивно с живота си.

Риби – Рибите ще чувстват, че имат нужда от почивка - така че те ще насочат силата си към организиране деня за релаксация. Това е най-доброто решение, което могат да вземат. Спокойствие, малко удоволствие и преди всичко, отделяне от ежедневните проблеми.