Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще сте в плен на любовта!

Овен – Добър ден да с занимавате с обичайните и добре познати неща, докато новите ще бъдат по-трудни. Но това не означава, че трябва да се потопите в рутината. Можете да правите планове, да обмисляте различни идеи. Важно е само да не бързате да реализирате плановете си.

Телец – Началото на деня ще бъде нервно и напрегнато. Възможно е да срещнете пречки. Някои хора няма да удържат на обещанието си и това ще ви ядоса. По късно през деня може да има приятни изненади или удачно съвпадение. Срещата с любим човек ще донесе много положителни емоции.

Близнаци – Да запазите спокойствие няма да е лесно, но все пак се опитайте да го направите. На мнозина ще помогне чувството им за хумор и себеирония. Може да получите неочаквана покана или предложение.

Рак – Може да имате малки проблеми у дома. Вие бързо ще се справите с решението им. На този ден звездите ви препоръчват да направите малък подарък на любимия си човек. Просто така, без причина. Вашето неочаквано внимание ще го трогне и ще се подобрят отношенията.

Лъв – Ако сега не сте внимателни към дребните неща, не се опитате да вземете предвид абсолютно всичко под внимание, скоро след това ще трябва да промените плановете, а може би и да коригирате грешки.

Дева – Да се съсредоточите ще ви е трудно и често нещо ще ви отвлича вниманието. Ясно е, че такъв ден едва ли ще бъде плодотворен. Освен това е необходимо да се върнете към някои стари неща, за да ги завършите. Срещи с представители на другия пол.

Везни – Денят няма да е лесен, но е малко вероятно да доведе до сериозни проблеми. Често интуицията ви подсказва как да действате по-добре. Възможно е да има незначителни разногласия с някой от близките ви.

Скорпион – Денят ще оказва позитивно влияние над вас. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище. Чувствате се достатъчно комфортно и удобно на мястото си. Старайте се да правите точни преценки, но не бързайте с промените.

Стрелец – Благоприятен ден за важни и отговорни въпроси. Всяко решение е по-добре да вземате самостоятелно. Нещо непредвидено или някакво закъснение може да ви подразни. Твърде емоционално ще реагирате на ставащото.

Козирог – Въпреки че мнозина са склонни да ви помогнат, вие предпочитате сами да решите най-важните въпроси. Това е разумно: никой не може да го направи по-добре или по-бързо от вас. Благоприятно за срещи в неформална обстановка.

Водолей – Днес любовта може да се появи случайно и да оцвети живота ви с всички цветове на дъгата. А може би с нова сила чувствата към партньора ви ще се разпалят или внезапно ще пламне страст между вас и колегата ви.

Риби – По-мъдро е да държите устата си затворена. Сега може да се използва всякаква информация срещу вас, така че изчакайте малко с откровенията пред хора от близкото обкръжение. И не се забърквайте в спорове: трудно ще можете да намерите истината - просто губите време и енергия.