Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес сте във вихъра на събитията

Квадратурата на Луната с Меркурий може да ви направи малко упорити във възгледите и идеите, които имате и да изглеждате малко егоистични, така че бъдете внимателни в общуването си. Недоразуменията няма да закъснеят. Ето защо е един от дните, когато е по-добре да слушате какво имат да ви кажат другите и да говорите много по-малко.

Овен – Неща, свързани с парите, биха могли да повлияят негативно на приятелството и дори е възможно да охладите отношенията с някого, с когото сте много близки. Внезапното развитие на събитията ви носи допълнителна нервност в и без това натоварения ви ежедневен график.

Телец – Очаква се динамичен и наситен със събития ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат да бъдат, по един или друг начин, свързани с финансови и материални проблеми.

Близнаци – Опитайте се да останете спокойни и да се концентрирате, колкото е възможно повече върху това, което е наистина важно. Не бързайте да вземате категорични решения, защото със сигурност ще съжалявате по-късно.

Рак – Днес планетарните влияния са противоречиви, така че трябва да внимавате. Звездите ви съветват да посветите свободното си време на собствените си дела. Ще ви трябват повече от обичайните усилия, за да поддържате хармония в общуването и взаимодействието с хората.



Лъв – Сега е за предпочитане да не предприемате бързи действия, а да следвате предварително направен план. Емоционалният фон на деня е нестабилен, има тенденция към раздразнителност и нервност. Избягвайте грубите думи и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликти.

Дева – Що се отнася до любовта, емоционалните ситуации не са изключени. Звездите ви съветват да бъдете благоразумни. Не е желателно да се правят големи покупки и да се вземат, или дават пари назаем.

Везни – Внезапното развитие на определени събития може да ви отдалечи за известно време от някои дългосрочни цели. Не позволявайте това да ви обезкуражава. Малко допълнително планиране и предварително обмисляне е това, което е необходимо, за да си върнете контрола над ситуацията.

Скорпион – Препоръчително е да се опитвате да се справяте с проблемите спокойно и сдържано, без да изостряте повече обстановката. Трябва да действате деликатно, като се опитвате да не предизвиквате негативни реакции от другите.



Стрелец – Звездите ви съветват да бъдете креативни и готови да приемете новото, което идва в живота ви, колкото и необичайно да изглежда. Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, можете да направите голяма крачка напред.

Козирог – Планетарни влияния ви подтикват да вземете необмислени решения. Необходимо е да се сдържате, да избягвате бързането, първо да мислите, след това да действате. Най-добрата стратегия е да действате бавно, постепенно, стъпка по стъпка, доближавайки желания резултат.

Водолей – Звездите предвещават активен ден, пълен със събития. За съжаление, не всички от тях ще донесат радост, защото планетарните влияния днес са противоречиви. Денят е подходящ за духовно развитие и себеоткриване.

Риби – Търпението ще ви направи по-добра услуга, отколкото предприемането на действия. Възможно е да се появят неочаквани препятствия, но не бързайте да реагирате бурно и не се опитвайте да форсирате събитията.