Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ви очакват нови и вълнуващи преживявания

Овен – Добър ден да се занимавате с обичайните и добре познати неща, докато новите ще бъдат по-трудни. Но това не означава, че трябва да се потопите в рутината. Можете да правите планове, да обмисляте различни идеи. Важно е само да не бързате да реализирате плановете си.

Телец – Началото на деня може да бъде нервно и напрегнато. Възможно е да възникнат пречки. Емоциите могат да създадат противоречиви настроения, което ще ви попречи да вземате правилните решения.

Близнаци – Да запазите спокойствие няма да е лесно, но все пак се опитайте. На мнозина ще помогне чувството им за хумор и себеирония. Ако през последните дни сте били твърде сериозни, можете да си позволите да се отпуснете в добра компания.

Рак – Добре ще е да посветите денят на работата, на домашните дела и на семейството си. Не е благоприятно за общуване и важни срещи. Не само на работното място, но и в обществото много лесно могат да възникнат конфликти от нищото.


Лъв – Денят ще оказва позитивно влияние над вас. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище. Чувствате се достатъчно комфортно и удобно на мястото си. Старайте се да правите точни преценки, но не бързайте с промените.

Дева – Може да имате малки проблеми у дома. Вие бързо ще се справите с решението им. На този ден звездите ви препоръчват да направите малък подарък на любимия си човек. Просто така, без повод. Вашето неочаквано внимание ще го трогне и ще се подобрят отношенията.

Везни – Денят няма да е лесен, но е малко вероятно да доведе до сериозни проблеми. Често интуицията ви подсказва как да действате по-добре. Възможно е да има незначителни разногласия с някого от близките ви.

Скорпион – Не е лесно да се действа в съответствие с графика и навреме, за да се изпълнят всички задачи, които са планирани. Звездите предупреждават за прекомерната щедрост в разходите и се съветват да отложат големи покупки за друг ден.

Стрелец – Търсите нови пейзажи и свежи впечатления и всеки, който ви попречи, ще трябва да отстъпи. Всяко решение е по-добре да вземате самостоятелно. Нещо непредвидено или някакво закъснение може да ви възпрепятства. Твърде емоционално ще реагирате на всичко.

Козирог – Въпреки че мнозина са склонни да ви помогнат, вие предпочитате сами да решите най-важните въпроси. Това е разумно: никой не може да го направи по-добре или по-бързо от вас. Благоприятно за срещи в неформална обстановка.

Водолей – Ако животът ви напоследък е монотонен, този ден може да ви донесе нови преживявания. Освен това влиянието на Луната ви дава творческо вдъхновение. Може с нова сила да се разпалят чувствата към партньора ви или внезапно да пламне страст между вас и колега.

Риби – Може би ще откриете нови хоризонти в собствения си двор. Станете господар на този ден и не позволявайте на никой да ви диктува правилата. Потапяте се в мисли, в които не искате да посвещавате никого.

Четете още: Тези 4 зодии са с най-високо IQ според астролозите