Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ви очакват нови романтични приключения

Ден на пълнолунието. Това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяте към всички знаци, които съдбата ви праща.

Овен – Не смесвайте удоволствието с работата. Днес изпълнявайте отговорно задълженията си, без да се отвличате от личните ангажименти по време на работното време. Не понасяте някой да ви ограничава свободата и да се чувствате като в клетка.

Телец – Благодарение на съвпадението на различни обстоятелствата или вашите аналитични способности, днес може да получите в ръцете си ключа, който отваря вратата за нови постижения и успехи. Неволно дочута информация, може да ви бъде много полезна.

Близнаци – Много е вероятно вашето поведение да предизвика неприятни ситуации, както във вашата семейна среда, така и на работното място. Не се замесвайте в кавги и разногласия, които не ви водят никъде и се опитайте да запазите равновесие.

Рак – Вие постоянно ще балансирате между логика и емоция. Уверете се, че виждате ясно някои ситуации, за да можете да вземете правилните решения, които ще ви доведат до успех. Напоследък може да ви притеснява семейният ви живот, но нещата ще ви пречат, без да осъзнаете. Бъдете търпеливи!



Лъв – Денят е противоречив. Имате много притеснения относно хода на различни ситуации, които ви засягат. В края на краищата преминавате през период, в който ще можете да реализирате плановете си за в бъдеще.

Дева – Някои съмнения и подозрения ви стресират много, а някои въпроси, които ви засягат, засенчват приятната атмосфера, на която бихте могли да се насладите този ден. Не е време за меланхолия! Това, което трябва да направите, е да се движите интелигентно и по свой уникален начин, за да можете да стигнете до нещата, където искате.

Везни – Пред вас е труден ден и трябва да сте подготвени да се справите. Много неща е малко вероятно да се случат поради собственото ви бездействие. Разбира се, страхът от отхвърляне може да ви накара да се колебаете да предприемете важни стъпки.

Скорпион – Промените, за които копнеете, трябва да бъдат много добре обмислени. Старайте се колкото е нужно, но не планирайте много работа за днес. Не се доверявайте на всеки и не споделяйте плановете си.



Стрелец – Създайте си финансов план и се придържайте към него независимо от всичко. Не купувайте стоки, от които не се нуждаете в момента, не инвестирайте в несигурни инвестиции и не отпускайте заеми на ненадеждни лица. После да не съжалявате.

Козирог – Ще има шансове да обърнете някаква ситуация в своя полза. Даже обстоятелствата да не са толкова благоприятни, ще имате възможност да насочите тази ситуация в посоката, в която желаете. Общуването ви ще бъде хармонично.

Водолей – Ако сте отегчени от монотонното ежедневие, тогава е време да се посветите на търсене на романтични приключения. Свободните представители на вашия знак ще се радват на вниманието на противоположния пол.

Риби – Добре е да се съсредоточите върху семейните въпроси. Старайте се да поддържате приятелски отношения с близките си, за да избегнете конфликти. Именно някоя дреболия може да се превърне в ябълката на раздора.