Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ви очакват запознанства и флиртове

Позитивен и спокоен ден, който спомага за постигане на вътрешна хармония. Правете добро и насочете всичките си действия в положителна посока. Посветете се на хората, които обичате.

Овен – Луната продължава своя транзит в знака Рак и за вас са характерни интензивност и импулсивност, разход на нерви. Основната ви грижа за деня ще бъдат въпросите, свързани с дома, семейството, но също така и с близката ви среда.

Телец – Денят не е идеален за вземане на решения за бъдещето ви, но можете да решавате стари проблеми. Тъй като искате да уредите някои стари сметки, не е изключено да се стигне до словесни сблъсъци с хората, които ви заобикалят.

Близнаци – Днес е възможно по-лесно да намерите решения на проблемите, които ви притесняват, но трябва да дадете необходимото време на ситуациите да се успокоят, преди да предприемете нещо сериозно! Бъдете търпеливи и не форсирайте събитията.

Рак – Луната днес се намира във вашия зодиакален знак и е напълно логично да чувствате силна необходимост да сте близо до тези, които обичате! Денят ви е ще е изпълнен с емоции, но и с много чувствителност!



Лъв – Не се доверявайте сляпо на желанията на сърцето си... бъдете решителни, но с мярка. Днес е много лесно да се поддадете на ласкателства и примамливи обещания, да повярвате на хора, на които не би трябвало.

Дева – Вие днес също имате емоционалната нужда да бъдете близо до хората, които обичате. Радостта, нетърпението, но и желанието да споделяте мисли и чувства с приятелите си, ще ви поставят в този ден в центъра на всяка компания.

Везни – Основната ви грижа днес е вашата кариера, вашата репутация, вашето бъдеще, хода на връзката ви. Това са точно областите, които интензивно стимулират интереса ви и които понякога ще ви накарат да се чувствате емоционално напрегнати или дори временно разочаровани!

Скорпион – Днес сте в доста добра форма и ако избягвате склонността си към арогантност и преувеличение, ще успеете да убедите събеседниците си за вашата кауза и да очаровате околните! Честите промени в настроението ви обаче могат да уморят хората, с които общувате!



Стрелец – Звездите днес ограничават вашия оптимизъм и прекомерния ви ентусиазъм! Старайте се да не изтощавате, както себе си, така и хората около вас. Не се поддавайте на импулсивността си, действайте по-разумно и интелигентно.

Козирог – Луната днес е в диаметрално противоположния знак на вашия! Добре е да действайте по-нежно, по-емоционално и по-щедро спрямо всички ваши отношения! Денят е идеален, за да се сближите отново с партньорите си, ако е имало проблем.

Водолей – Днес се откроявате със своята проницателност и силен чар, особено в начина, по който общувате и изразявате себе си, в междуличностните си отношения и контакти! Ще има възможност за флиртове и нови запознанства!

Риби – Денят на мнозина ще е пълен с емоции! Днес можете да прекарате красиви и романтични моменти с любим човек, докато ако нямате връзка, е добре да излезете от „черупката“ си и да флиртувате с цел ново запознанство.