Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ви предстои грандиозна промяна

Избягвайте прекомерната комуникация – възможни са конфликти. Прилагайте здравословен начин на живот. Правете благотворителна дейност и дарения. Не мислете и не се съмнявайте в себе си - действайте.

Овен – Ако имате възможност, добре е да си вземете кратка почивка от непрекъснатото преследване на вашите цели и професионални занимания и да се свържете с някои приятели. Не е време за сериозни неща, защото с тригонa на Луната с Нептун ще има повече объркване и така пътят, който трябва да следвате, може би не е много ясен.

Телец – Обърнете малко повече внимание на финансовите решения или на детайлите на финансовите споразумения. Вашата управителка Венера днес влиза в Козирог и ще ви подкрепи духовно, насърчавайки взаимоотношенията ви.

Близнаци – Денят иначе е много по-спокоен, но също така внася объркване за някои неща, които не са изяснени все още, както бихте искали, поне в професионалните въпроси. Вземете профилактични мерки относно здравето.

Рак – Нещата около вас като цяло се развиват благоприятно, появяват се нови възможности и можете да предприемете инициативите, за които отдавна се готвите. Ще имате възможността да изпитате нови усещания и емоции и това ще направи вълнуващ деня за вас.



Лъв – Въпреки че ще бъде изморителен период за вас, защото ще имате много задължения и отговорности, ще имате и удовлетворение или удоволствие във връзка с вашите дейности, което ще ви даде смелост и решителност да продължите да работите.

Дева – По-добре организирайте деня си, за да бъдете по-ефективни в общуването и в работата си. Днес е един креативен и спокоен ден за вас и ще се справите добре с всичко. Създават се подходящи условия за личния ви живот.

Везни – Днес е ден, в който ще бъдете загрижени за някои финансови въпроси, тъй като Луната продължава пътуването си през Скорпион, вашият дом на парите. Може да поискате да подмените нещо, което е остаряло с друго ново.

Скорпион – През целия ден Луната ще бъде в знака ви, но без трудните аспекти на вчерашния ден. Единственото нещо, което може да ви притесни донякъде, е чувството на объркване относно някои неща, които се отнасят до личния ви живот или други въпроси.



Стрелец – Луната остава през целия ден в Скорпион, но нейните аспекти са по-благоприятни от вчера. Може да почувствате обаче объркване от взаимодействието ѝ с Нептун във връзка с вашите действия и програми, които бихте искали да координирате по-добре.

Козирог – Малко сте нетактични и не можете да установите правилна комуникация както в работата, така и в любовта. Ако отложите споразуменията и напрегнатите дейности, ще избегнете нервността. Колкото и да сте всеотдайни и отговорни, време е да си починете.

Водолей – Днес е важен ден, тъй като носи две планетарни промени, които ще оформят рамката на събитията много по-различно отсега нататък. Нестабилност в отношенията и сделките ви, въпреки че вече ги няма вчерашните трудности.

Риби – В края на работната седмица може да се чувствате по-уморени или летаргични и това се отразява на нивото ви на концентрация върху нещата, които искате да правите. Но това е временно нещо, така че не се паникьосвайте, ако усетите, че нямате енергия.