Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес всичко ще върви по план

Овен – Можете да свършите много работа, ако не губите времето си напразно. Малко вероятно е всичко да върви според плана, но това няма да ви обърка, ще откриете начин да използвате всяка ситуация в своя полза.

Телец – Труден ден за общуване. Караниците лесно се разпалват заради дребни неща, но за да се сложи край, трябва да положите много усилия. Надценявате силата си, поемайки онова, с което трудно можете да се справите сами. Ако грешките, направени преди са ви научили на нещо, сега можете да избегнете много проблеми.

Близнаци – Напрегнат и натоварен ден. Имате много работа и невинаги можете да се съсредоточите върху това, което се нуждае от вниманието ви. Лесно може да допуснете грешка. И най-опитните от вас могат да бъдат подведени.

Рак – Ще има много трудни неща за вършене, но ще се справите добре с всяко едно от тях. Предизвикателните задачи не ви плашат, даже откривате неочаквани и ефективни начини за тяхното решаване. Важно е да запазите спокойствие, дори ако нещо не върви според плана и всички наоколо са нервни.

Лъв – Трудностите изобщо не ви плашат и действате решително. Някои от вас ще постигнат отлични резултати. Емоционалният стрес обаче е много висок, понякога ще ставате нервни и раздразнителни, може да се карате с всички наоколо.

Дева – Денят ще бъде труден. Ще срещате пречки по пътя си и трябва да положите много усилия, за да ги преодолеете. Основното нещо - не се отдръпвайте след първия неуспех. Имате шанс да постигнете успех, само че трябва да упорствате.

Везни – Много хора се опитват да спечелят симпатиите ви. Но с тези, за които малко неща знаете, е по-добре да сте предпазливи. С по-близките познати може да бъдете напълно откровени. Те ще ви разберат и подкрепят, ще направят всичко, за да ви накарат да се почувствате колкото е възможно по-добре.

Скорпион – Можете да се занимавате с планираните неща без страх от изненади. Преди да предприемете нещо съвсем ново, уверете се, че имате силата и ресурсите да постигнете желания резултат. Не са изключени семейните разногласия. Обсъждането на някои въпроси е по-добре да се отложи.

Стрелец – Ще положите много усилия, но успехът вероятно ще бъде скромен. Денят не е от най-добрите, но това не е причина да отлагате делата си за по-късно. Сега можете да поставите стабилна основа за бъдещи победи, ако работите, без да очаквате незабавни резултати. Хармонични отношения с другите.

Козирог – Общуването с вас е удоволствие за мнозина. Хората търсят и намират подкрепа, вдъхновение и оптимизъм. Понякога трябва да оставате сами, за да възстановите енергийните резерви. Тогава ще се почувствате много по-добре.

Водолей – Спокоен и приятен ден. Вие с удоволствие вършите разни неща, не се притеснявате за дреболии и няма да се натъкнете на трудни ситуации. Удачни съвпадения на обстоятелствата ще открият нови възможности пред вас.

Риби – Денят може да ви се стори дълъг и изморителен. Много време и усилия ще ви отнемат някои неща. Има шанс да решите някакъв проблем. Хубаво време за приятелски и романтични срещи. Ще бъдете приятно изненадани.