Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, очаква ви страхотен ден. Риби, бъдете подготвени за неочаквана среща

На този ден интуицията се изостря и могат да бъдат решени много двусмислени ситуации.

Овен – Не се съпротивлявайте на събитията, оставете се на потока на живота. Възползвайте се от уикенда, за да правите неща, които ви отпускат и да се насладите на това, което харесвате. Погрижете се за себе си и отделете време за приятни занимания.

Телец – Делата ви се движат в посоката, която искате. Късметът на мнозина ще се усмихне. Този уикенд не отхвърляйте възможностите, които се появяват за забавление и отдих, защото те ще ви помогнат да възвърнете хармонията и доброто настроение.


Близнаци –Не сте в настроение за работа, затова ще се фокусирате само върху необходимото за вършене. Нужно е да стабилизирате емоциите си. Ще трябва да проявите търпение и се старайте да не реагирате остро, за да избегнете напрежението.

Рак – Уравновесете чувствата си, тъй като безпокойството и емоциите ви пречат да проявите достатъчно разум и обективност. Не вярвайте на всичко, което ви казват: някой може умишлено да иска да ви подведе.

Лъв – Избягвайте да общувате с агресивно настроени личности, както и от битови инциденти. В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после всичко ще е наред. Благоприятен период за единение с близки и любими хора.

Дева – Денят ще ви се стори малко монотонен. Това е подходящо време да се погрижите за домашните си дела. Не е препоръчително да харчите повече, отколкото позволява бюджетът ви. Избягвайте споровете и разправиите с близките си.

Везни
– Отделете време за разрешаване на ситуацията, която ви притеснява. Ще ви липсва търпение и ще се наложи да промените подхода си, защото това може да ви донесе проблеми. Не участвайте в безполезни спорове. В любовта бъдете честни и открити.

Скорпион – Интензивността на емоциите ще ви попречи да разсъждавате логично. Постарайте се да останете гъвкави във всеки момент. Контролирайте нрава си и така ще успеете да избегнете излишни спорове и разногласия с околните.

Стрелец – Неочаквани събития днес могат да ви отклонят от набелязания курс, но няма причина за паника или тревога. Запазете спокойствие и се опитайте да видите какво всъщност се случва около вас. Въоръжете се с търпение и скоро ще се приспособите към новото статукво.


Козирог – Днес е възможно да възникнат непредвидени събития или затруднения. Бъдете внимателни в действията си и какво казвате. Не предприемайте нищо важно. Много е възможно да се почувствате привлечени от някой по романтичен начин.

Водолей – Това е благоприятен ден за вас. Останете фокусирани и концентрирани върху набелязаните цели. Не се колебайте, а правете това, което смятате за най-добро и най-правилно, бъдете независими.

Риби – Съсредоточете се върху нещата, за които изпитвате благодарност, че ги имате, а не върху нещата, които нямате, но искате да имате. Пребройте колко много са вашите настоящи благословии. Неочаквана среща.