Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, очаквайте приятни новини и изненади

Овен – Днес ще се открият добри възможности пред вас. Можете да поемате само премерени рискове и да експериментирате. Ще градите планове за новите си идеи. Чувствайте се свободни да казвате каквото искате, но се старайте да не засягате другите.

Телец – Ще бъдете привлечени от необичайни преживявания - не се колебайте да прегърнете нещо ново, но също помислете внимателно за последствията. Не се изолирайте и използвайте деня, за да прекарате време с близките си.

Близнаци –
Не се колебайте да изразите мнението си, вие сте реалисти и всички ще го оценят. Ще се натоварите с работата, но след като приключите, не забравяйте да изключите мислите, свързани с нея, и да се отпуснете.

Рак – В професионалната област се съсредоточете върху това, което е ваш приоритет, и разчитайте предимно на себе си. Трябва да се научите и да се отпускате. Бъдете търпеливи и оставете нещата да се развиват по естествен начин.


Лъв – Нещо може да се обърка днес, но ако останете спокойни, със сигурност ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Вие сте общителни, активни, самоуверени и способни да се справите с всичко.

Дева – Днес всичко е под контрол, няма непредсказуеми неща. Колкото повече работа имате, толкова по-добре. Особено полезна е физическата работа у дома. Подходящ ден за физическо натоварване, но мускулно-скелетната система е уязвима, особено краката, коленете. Внимавайте да не се нараните.

Везни – Най-добрата стратегия не е да не се съпротивлявате на обстоятелствата, а да позволите на потока от събития да разреши противоречията. В крайна сметка нещата ще се наредят така, както е най-добре.

Скорпион – На работното място се опитайте да бъдете по-спокойни. Наблегнете на качеството, а не на бързината, с която можете да работите. Внимавайте на кого доверявате любовните си тайни и малките проблеми.

Стрелец – В романтичната си връзка не губете твърде много енергия, опитвайки се да впечатлите със своя блясък и чар. В крайна сметка вие сте по-привлекателни, по-хубави и по-желани, когато се държите естествено.

Козирог – Звездите ви съветват да подхождате към обстоятелствата от философска гледна точка. Не се страхувайте да се отклоните от традициите: днес е оправдано и полезно. Струва си да се вслушате в съветите на познати жени, които често се оказват полезни.

Водолей – С опонентите си спазвайте неутралитет. Ще бъде полезно да обсъдите с близките си някои важни въпроси. Лесно ще се постигне компромис и ще се намери успешно решение. Вечерта са възможни приятни новини или неочаквани предложения.

Риби – В някои моменти може да срещнете трудности, но въпреки това влиянието на положителните тенденции преобладава и вие добре ще го чувствате. Оптимизмът и веселието, ще ви помогнат да спечелите благоволението на другите.

Четете още: Овни, любовта ще ви намери през март