Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, очакват ви изненадващи събития

Денят е позитивен, хармоничен и лек. Това е период на вътрешно прераждане, морално пречистване и намиране на психическо равновесие.

Овен – Направете план за това, което искате да постигнете днес, ще бъдете много продуктивни. Това не е ден за борба. Това е денят, в който трябва да се свържете с приятелите си, да се грижите за себе си и другите.

Телец – Днешният ден няма да е твърде добър за вас, докато не подредите мислите си и не решите някои натрупани лични проблеми. Не планирайте нищо, докато не сте сигурни, че сте положили добри основи.

Близнаци – Вятърът на идеализма може да ви накара да загубите опора с реалността. Оставете мечтите за друг ден. Ангажирайте се с отговорностите, които зависят от вас днес и се насладете на деня. Не вземайте големи решения.



Рак – Днес е денят, в който трябва да се опитате да опростите малко живота си. Опитайте се да разрешите някои досадни задължения, които са се натрупали. Имате чудесна възможност да направите всичко това.

Лъв – Денят е пълен с контрасти. Направете план за бъдещето. Бъдете земни, реалистични и фокусирани върху целите си. Не отказвайте ничия помощ. Някои хора може по-специално да ви мотивират.

Дева – Днес емоциите ви могат да бъдат малко объркани и наистина няма да знаете точната причина за това. Опитайте да говорите с приятел, защото ще видите, че самият разговор може да ви помогне да разрешите хаоса в главата си.

Везни – Днес може да не се чувствате достатъчно силни, особено ако някой се опитва да ви обезсърчи. Имайте предвид, че това е просто мимолетно чувство и че много скоро отново ще сте като преди. Отворете още малко ума си и оставете светлината да ви грее! Ще видите напълно нови хоризонти.



Скорпион – Денят може да бъде доста труден за вас. Инстинктивно искате да разширите кръгозора си, но сякаш нещо ви задържа. Обърнете внимание на неплатени сметки и разрешете хаоса в дома си. Почиствайки физическото си пространство, вие също така оправяте вашето психическо пространство.

Стрелец – Съсредоточете се върху това, което правите, и направете всичко възможно да го свършите добре. Сега е моментът да изградите добра основа, за да можете да реализирате идеите си по-късно.

Козирог – Направете крачка назад, като си позволите почивка, ако е необходимо. Ако сте мислили да се впуснете в нов професионален проект, отделете малко време, за да помислите още по него. Бъдете внимателни, ако сте шофьори.

Водолей – При всяка значима промяна може да настъпи неочакван стрес, особено ако това, което се опитвате да промените, засяга някого, когото обичате. Вечерта носи събития, които със своята динамика ще ви въвлекат отново да сте в центъра на вниманието.

Риби – Забавлявайте се през днешния ден. Емоциите ви ще бъдат балансирани и ще имате страхотното усещане, че всичко ще се оправи. Скоро ще бъдете готови и достатъчно свободни, за да сбъднете желанията си.