Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, ще получите подкрепа от съдбата!

Овен- Не бъдете толкова убедени в правилността на това, което правите сега и да декларирате уникалността на своите идеи. Много е важно да не започнете да реализирате собствените си погрешни решения.

Телец- Използвайте периода да се освободите от всички ограничения, които влошават качеството на вашия живот. Ако това ви се удаде сега, то материалното благополучие ще започне да нараства.

Близнаци- Вероятно ще трябва да се занимавате с дела, които не са ви толкова приятни и няма да ви носят никакво удоволствие. Необходимо е да преосмислите сътрудничеството си със старите партньори.

Рак- Ситуация, в която сега сте готови да заложите, в бъдеще може да се окаже не толкова удачна, колкото предвиждате. Днешното общуване с близки хора ще изчисти отчуждението натрупало се в последно време между вас.

Лъв- Ако съумеете да преосмислите всяка своя стъпка и действие, това ще ви избави от бъдещи стресови ситуации и вълнения. Много е важно днес да се окажете на точното място в точното време. Следвайте интуицията си.

Дева- Трябва да съумеете да съхраните или утвърдите своята делова репутация в очите на хората, от които зависи вашето материално благополучие. Не е подходящо сега времето за флирт с очарователни непознати.

Везни- Трябва да се разберат скритите причини, от които зависи по-нататъшното развитие на ситуациите. Така ще икономисате ценно време и сили. По-важните решения ще бъдат взети чрез вътрешния ви глас, а не въз основа на доводите на разума.

Скорпион- Лесно ще долавяте днес настроението на околните и това ще ви помогне в много неща. Самоконтролирайте се, защото емоционалните вълнения могат да ви доведат до превъзбудено състояние.

Стрелец- Вие сте убедени, че ако се действа с бързина и оказвате натиск, най-сигурно ще постигнете резултатите от вашата работа, но не е така. Даже може да ви откажат да ви съдействат вашите партньори (или колеги).

Козирог- Лесно ще се справяте със сложните положения и ще отделяте главното от второстепенното. С колегите си може да не стигнете до взаимно разбирателство по някои въпроси, защото сте убедени в собствената си правота.

Водолей- Ще получите подкрепа от съдбата във вашите дела, особено ако осъзнаете вашите заблуждения, които са ви пречели досега да вървите напред. Ще успеете да създадете много приятно впечатление точно у този, когото трябва.

Риби- Постарайте се вашите слаби места и недостатъци да не стават забележими за околните, за да не се чувствате уязвими после. Ако поискате да направите нещо важно нес, то със сигурност ще успеете.