Водолеи, време е да покажете чувствата си

12 май 2022 | 08:37
4908
0
снимки: Pexels
0

Не започвайте големи и важни неща, най-вероятно те ще се провалят. Подходящо време за сексуална интимност, но зачеването на дете е изключително нежелано.

Овен – Знаете как да се адаптирате към ситуации, които не можете да промените сега. Решенията, които взимате, трябва да бъдат добре обмислени, така че всичко да върви гладко. Късметът ще се обърне във ваша полза, за да се сбъдне нещо, което искате.

Телец – С енергията на Слънцето във вашия знак е добър момент да решите всеки важен въпрос, който ви предстои. С напредването на деня вашата жизненост ще се увеличава. Може да имате среща с някой, когото не сте виждали от дълго време.

Близнаци – Ще бъдете много непокорни и ще имате нужда повече от всякога да бъдете себе си, без да се оставяте да бъдете водени от никого. Не позволявайте на песимизма да ви завладее и изживейте това, което животът ви предлага.

жена

Рак – Средата на седмицата е и вече сте толкова изтощени, че просто не знаете как ще издържите до края. Факт е, че в тези дни сте принудени да се ангажирате два пъти повече от обикновено и да се справяте с много непредвидени неща, които ви изпреварват.

Лъв – Вие сте под влиянието на нарастващата Луна, която ви дава енергия и жизненост и ви помага да преодолеете всеки проблем, който срещнете. В живота ви могат да настъпят промени, които ви предупреждават, че нещо важно предстои да се случи.

Дева – В сферата на любовта търсите съвършенство, а точно това не ви позволява да се насладите на моментите с половинката си. Точно сега имате нужда от някаква мотивация, която да ви обнови отвътре и да ви извади от рутината.

Везни – Вие сте изцяло посветени на хората, които обичате и това ви прави изключително щастливи и пълноценни днес. Сега просто трябва да се включите малко повече в живота им и събитията в тях, за да се почувствате изключително удовлетворени.

жени

Скорпион – Днес може да се почувствате донякъде изгубени, с чувството, че не намирате пътя към постигането на целите си. Успокойте се, скоро ще възвърнете контрола над живота си и ще успеете да осъществите целите си.

Стрелец – Днес ще попаднете в ситуация, която ще изисква от вас да бъдете изключително фокусирани и смели. Мненията на другите няма да означават нищо за вас, ако не са подкрепени с доказателства. Ще бъдете много взискателни. Необичайни и леко причудливи идеи ви вдъхновяват.

Козирог – Днес онези емоции, които ви е толкова трудно да покажете, ще изплуват и ще се почувствате много добре. Ще излъчвате ентусиазъм и жизненост и ще имате желязна воля да постигнете това, което сте планирали от дълго време.

жена

Водолей – Днес няма да има невъзможни неща за вас. Насочете се нависоко, защото имате защитата на звездите. Живейте, наслаждавайте се и се обградете с това, което наистина ви прави щастливи. Влюбени, покажете чувствата си.

Риби – В сферата на любовта днес е много важно за вас да изразите себе си в пълна светлина и да покажете на партньора си по-нежната си страна. Романтиката е нещо, което липсва на връзката ви, така че днес ще направите всичко възможно да го компенсирате.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени